måndag 10 juli 2017

Statspropaganda funkar förträffligt på die Dummen Schweden.

Vid 22-tiden på igårkväll startade larmsignalen ”Hesa Fredrik” över hela Stockholm "av misstag". 

Trycket från allmänheten fick MSB:s, Polisens och SOS Alarms sidor att krascha.
Det var ett skarpt test, men "det skulle inte gå ut till allmänheten".
– Det är ett regelbundet test som vi utför tyst, men "av någon anledning som vi inte vet" gick signalen ut, säger Claes Pekkala, krisberedskapssamordnare vid SOS Alarm till SVT Nyheter. Ungefär som när en annan einstein klippte av fel kabel och stoppade all tågtrafik söderut hela midsommarhelgen. 

Den svenska Tanten, som intervjuades i SR imorse, hade blivit helt förskräckt, och hennes första tanke var:- "RYSSEN KOMMER!!!"

 ??????????????

Med över tretusen jihadister i landet som skär halsen av folk med lust och ohejdad vana i parti och minut, så har statspropagandan funkat - "ryssen kommer" - herreminje.

Stefan Fölster: - Uttrycket ”der dumme Schwede” kommer med all sannolikt från det 30-åriga kriget då svenska soldater från landet inkvarterades i tyska städer och blev ­lurade.Från den ­tiden kommer också många andra tyska uttryck: Schwedische gardinen – fängelsegaller. Du alter Schwede – din gamle tölp. 

Uttrycket är än mer träffande nu på 2000-talet.

 

NN1: Detta bekräftar väldigt tydligt hur politikerna aktivt under så många år har låtit Sverige förfalla, hur ansvariga personer tillåts utöva sin roll helt utan ansvar och hur lite vi medborgare är värda. Det behöver väl knappast nämnas att vi står fullständigt utan skydd då en allvarligare samhällskris drabbar oss. Ser hur många av mina närmaste valt att lämna Sverige av befogad rädsla, höga skatter och utökade segregationer. Segregationerna handlar inte längre enbart om att vara född i Sverige eller inte.


NN2: – Det är antagligen för någon har glömt det, men det kan man inte vara säker på, säger dam i ledande befattning."Jo, i dagens Sverige kan man vara säker på att någon inte gör sitt jobb.. Snart kommer ansvarig och säger.. "vi ska se över våra rutiner", och sen har vi glömt allt.


NN3: Jag tyckte det var extremt obehagligt då jag har haft drömmar om att det blivit krig i Sverige under en längre period och sen hör man det här alarmet mitt i natten oacceptabelt från min sida.. sånt här ska inte få hända ! Och att man inte fick en faran över signal är inte okej! Dem borde skämmas och se till att nästa gång den skriker på en dag då den inte testat att det f*n är på riktigt!NN4: Problemet är att ingen tar fullt ansvar i dagens samhälle. Alla skyller på alla. Msb ska ock skulle uppdatera samhällsmedborgarna mer frekvent.

9 kommentarer:

 1. Finns det något som fungerar i landet Absurdistan ?
  Själv förvånas jag inte längre....

  SvaraRadera
 2. Det råder krig i Sverige. Än så länge är lokalbefolkningen i det närmaste skonade i kriget mellan invandrade kriminella gäng. Men det lär ändras med tiden.

  SvaraRadera
 3. Ursäkta, men vem f-n bor på ett ställe där dylika mojänger kan höras?
  I den svenska skärgården kan dylikt ej förnimmas!
  Åtminstone inte sedan 1719...
  Jungman Jansson

  SvaraRadera
 4. Med glimten i ögat kan man undra om det är någon inkvoterad ”instegsjobbare” eller ”etableringsanställd” som lämnats ensam bland alla roliga knappar, som testade att VMA-signalera litegrann, det är ju så lätt att messa på I-phone.
  Spännande, skulle signalen höras av ”bruschorna” i Tensta?

  Den försenade informationen fördröjdes säkert med automatik av kod 291, det är ju numera standard inom samtliga myndigheter, interaktiv säkerhet i Varberg och TT, i kokko-nästet Sverige. Informationen kan ju vara ”rasistisk”!

  Vi får hoppas att flygledartornet på Arlanda slipper initiativrika ”instegsjobbare”, trots etablissemangets alltmer desperata påtryckningar.

  //SvExit

  SvaraRadera
 5. Haha! Det är behagligt att på avstånd se folkhemmet rasa samman. Lever lugnt i Filippinerna där vi har en president som vet att styra landet. Kommer aldrig att återvända till multi kulti experimentet där ingen tycks ha ett ansvar.

  SvaraRadera
 6. Jag vill tillägga: 2018 har vi en möjlighet att rösta fram en förändring med SD. Är dock rädd att många inte begriper att det är sista chansen. Sossar och fyrklöver i ytterligare 4 år är en total katastrof. Se till att Åkesson och SD får majoritet för Sveriges väl och ve.

  SvaraRadera
 7. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 8. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 9. Sverige fungerar inte. Vad är det som egentligen håller på att hända? Invandringen fortsätter och ingen absolut ingen kan stoppa den. Gränserna finns inte, personal finns inte som kan kontrollera vilka som kommer in till vårt land. Det vet folk långtbortifrån för så fungerar djungeltrumman. Därför är svenskar snart i minoritet och blixtsnabbt går det. Fly Sverige ni som kan för här finns ingen framtid!

  SvaraRadera