torsdag 27 juli 2017

Marcus Oscarsson stalltips.

Löfven kör en specialare, tex kickar infrastrukturministern, ger Ygeman en annan tjänst men behåller Hultqvist. Då finns plötsligt bara ett misstroendevotum kvar – det som jag totalt sågar. Löfven is back i förarsätet och plötsligt hamnar Alliansen under press.
Om jag vore Löfven skulle jag köra på detta. Om jag vore AKB skulle jag bjuda Annie och Jimmie på Finlandskryssning med massa gratis skumpa.

2 kommentarer:

 1. Nåd!
  Bespara min hustrus land ( 100 snart, en acceptabel ålder...)att få hit svenska politiker.
  Det har varit SÅ skönt att andas frisk luft här.
  Nåja, frisk.
  Pappermasse tillverning smellar ju en del.
  Jungman Jansson

  SvaraRadera
 2. Saxat från Thoralfs blogg; "En aspekt av TSgate som knappt belysts alls är det ironiska i att en svensk myndighet anser sig nödgade att förlägga delar av sin verksamhet utomlands av kostnadsskäl. Det innebär ju ett totalt självmål och underkännande av regeringens ekonomiska politik. Hur förväntar de sig att svenska företag ska kunna klara sig då? Vad är det som gör att det är så kostsamt att bedriva verksamhet i Sverige? När svenska företag förlägger verksamhet utomlands så brukar det bli ett ramaskri, både från regeringen och från media.
  Ytterligare en aspekt är att det uppenbarligen inte gjorts någon miljökonsekvensbeskrivning, något som annars brukar poängteras och hållas högt. De tyckte alltså att det är bättre att driva servrarna med brunkolsel och dylikt än med ren svensk vatten- eller kärnkraft.
  Sverige är fantastiskt.
  Martin Kirchberg på Facebook"

  SvaraRadera