torsdag 27 juli 2017

En uppbröstad och hämndgirig Stefan Löfvén vill inte kasta in landet i kris.

Löfvén "tar ansvar" - han vill inte kasta in landet i en kris.Så vad är det vi lever i, statsministern? Om inte ett land i vådlig kris. 

Sveriges svagaste och minst kompetenta statsminister någonsin bär ansvaret för att all samhällsbärande verksamhet är i total kollaps, inkompetena ministrar, samhällskontraktet med medborgarna är brutet, inga poliser, kapitulerat rättsväsende, sjukvård på knäna, förlossningsvården flyttad till Finland, kvinnofriden en stor tragedi, illegala migranter frodas med skattemedel, en miljon anhöriginvandrare på väg hit, invandrarkvinnor kommer aldrig i arbete, klankriminaliteten håller på att ta över och hedersbrott, barnäktenskap och könsstympning är numera vardag. 

Så vad menar Löfvén med att han nu möblerar om lite och "fortsätter ta ansvar för Sverige"?Men det tacksamma folket applåderar lydigt idag. 

Hans avgång vore att ta ansvar på riktigt.

4 kommentarer:

 1. Han borde avgå omedelbart och inse vilket kaos han ställt till med. Han har struntat i sitt motto "ordning och reda" Ingenting fungerar som det ska i Sverige.
  Ryker han inte snart så gör han det vid valet.

  SvaraRadera
 2. Hoppas att Gabriel Wikstöm förbjuder utbrändet.

  SvaraRadera
 3. Inte bara 100.000-tals anhöriga islamister väntar vid gränsen,för att få komma in.I syd-Europa har ett kilometer långt treck bestående av afrikanska negrar av båda könen,satt sig i rörelse mot Norden.
  Sedan jag såg dessa bilder på TV i tisdagskväll,har jag inte haft en lugn stund.Landet lär bli än mörkare höst !

  SvaraRadera
 4. Löfven lever i inte i min värld. Sverige är i kris och har varit det i årtionden nu.
  Sverige ska hjälpa så många som möjligt för att utrota fattigdomen i världen. Resultatet blir att länder som bidrar blir U-länder.Sverige går fel väg. Vem ska sen hjälpa oss? Vi får skylla oss själva för vi är inte jordens räddare.

  SvaraRadera