måndag 17 juli 2017

Flytta Gothia Cup till ett land där inte polisen behöver intensivbeskydda fotbollsglada barn.


Polisen förstärker styrkan inför årets Gothia cup, där barn har spelat fotboll och haft roligt i fred, frihet och trygghet sedan 1975.

Leif Wetterskog är polisens insatschef under Gothia cup, världens största ungdomscup.– Vi har en strategi som sträcker sig över hela Storgöteborg med en gedigen organisation som gör att vi kan växa om det händer något.

Hotbedömningen för Sverige ligger sedan flera år på "förhöjd nivå" – Den handlar om inbrott på skolorna, sexuella ofredanden, ungdomsgäng som stökar runt Heden och på skolorna.

Nytt för i år är kampanjen mot sexuella trakasserier "Respect every body".Den består bland annat av filmer som kommer att visas på invigningen på Ullevi och spridas via sociala medier under Gothia cupveckan samt skyltar på skolorna och informationsmaterial vid incheckningen.

13 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anonyme mörkrets dolda skribent-Dina erfareheter pekar på att gärningmän och förövare kommer att vara ickesvenskar. Samtliga deltagande organisationer samt polisen önskar skydda barnen oavsett nationalitet från övergrepp. Din anonyma kommentar antyder tillhörighet ett motsattförhållande till SD och ett vurm för att driva bort. Slående likhet med de extrema grupperingarna som anförde kravaller och plundringar i Hamburg häromledes.

   Radera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

   Radera
  3. Det du skriver klarar jag mig väldigt bra utan. Däremot ser jag alltid fram mot att läsa det Carina-Fina skriver. Hon håller elitserieklass, du harvar i division sju.

   Radera
 2. Dum, dummare, dummast, sen kommer Anonym.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Han verkar att ha gott om tid att odla sitt veklighetsfrånvända hat.

   Radera
 3. Till skillnad från SD känner jag inget hat mot människor oavsett bakgrundmen jag kan inte acceptera SDs hatpolitik mot människor med annan bakgrund än svensk.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Till skillnad mot SD känner du hat mot och förföljer människor som har en annan åsikt. Dessutom är det genant att läsa dina floskler, som varken har med verkligheten eller sanningen om SDs politik att göra, ur luften. Du är som en relik från reinfeldteran när det var inne att hata, frysa it och mobba människor utan annan anledning än att andra vill ha fred, frihet, trygghet och ordning i invandrinhen och välfärden.

   Radera
 4. Silverfisken2017-07-18 09:37

  Anonym verkar ganska opåläst och oinsatt. Kanske skall hålla sig till sina gelikars bloggar där det intellektuella är underordnat.

  SvaraRadera
 5. Anonym angående hat.
  Jag en kvinna, känner ett oerhört hat mot män som kommer till Sverige och våldför sig på våra svenska flickor och kvinnor.
  Jag känner ett oerhört hat mot män från andra länder som förtrycker, misshandlar och mördar sina egna kvinnor.
  Hat mot män av alla nationaliteter som inte respekterar människors lika värde.Vi har alldeles för många män som inte passar in i vårt land.Jag vill inte ha dom här.

  SD känner för sitt land och dess medborgare som är värda att kallas medborgare.

  Du anonym är kanske bara en av många hjärntvättade i Sverige.Eller är du också en snubbe som föraktar allt svenskt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

   Radera
 6. Vad bra Anonym, du är den enda människan på jorden som aldrig hatat. Den yrkesgrupp som verkligen skulle kunna vittna om hat är skilsmässoadvokaterna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

   Radera