onsdag 19 juli 2017

Statsministern, stoppa omedelbart det invandrade könskriget mot svenska kvinnors kroppar!Katerina Janouch skriker högt ur vanmakt: - "Vad gör du åt att flickor och kvinnor våldtas på löpande band i Sverige, Löfven? Var är ni, myndigheter, folkhälsoministrar, feministorganisationer? Varför tiger ni medan våra liv förstörs? Hur många trasiga underliv krävs för att ni ska agera? Gör vad som helst, gör något radikalt nu! Det är bråttom. Jag kräver nolltolerans mot sexuella övergrepp. Jag kräver Kvinnofriden tillbaka."

När och hur ska statsministern avkrävas reaktion på svenska kvinnors extrema utsatthet? Var finns den makt som äntligen, men för sent, ska få honom, regeringen och vänsterliberal statsmedia att lyfta ett ögonbryn och att ställa honom mot väggen?

2 kommentarer:

 1. Kvinnofrid var en historisk svensk lag som förbjöd överfall och kidnappning av kvinnor. Den instiftades enligt svensk historisk tradition av Birger jarl
  i Alsnö stadga från 1280.

  Den person som bröt mot kvinnofridslagen fick antingen dödsstraff eller 40 marks böter. I 1734 års lag gjordes skillnad för påföljd beroende på kvinnans civilstånd. Kvinnorov av en gift eller en förlovad kvinna stadgade dödsstraff oavsett om sexuellt umgänge förekommit. Kvinnorov av en ogift kvinna eller en änka stadgade dödsstraff enbart om sexuellt umgänge förekommit.

  SvaraRadera
 2. Ingen politiker har mig veterligt vågat ta i denna fråga. Någon duglig statsminister har vi inte haft senaste 7 åren heller.
  Vad jag däremot vet att det finns massor av våldtäktsmän i Sverige och avvikande personer som anser att kvinnan är värdelös och henne kan man göra vad man vill med. Personer som kommit från medeltida länder, vana att se kvinnor förtryckas, misshandlas och mördas är danade att se detta som en manlig merit.

  SvaraRadera