tisdag 11 juli 2017

Fake studie, betald av vem...?

SVERIGE ÄR DEN BÄSTA PLATSEN I VÄRLDEN FÖR MIGRANTER, NY RANKING!

Det nordiska landet har rankats som högst i toppen, med Kanada och Schweiz efter sig, om man läserThe US News & World Reports' lista över "Best Countries to be an immigrant", som släpptes igår.
Den baserar sina omdömen på svar från 21,000 människor, där man mätt den globala uppfattningen om länderna, så väl som faktorer om ekonomiska data, och immigrations- och integrationspolitik. 

Sverige är nu nummer ett , man rankar bl.a framgångsrik ekonomi, speciellt i termerna av finansiell stabilitet och arbetet för inkomstjämlikhet.

Jag tror att dom glömde fråga flyktingarna som protesterar mot allt, maten, naturen, religionen, samkönade skolor och bad, och för lite fria semesterresor till landet dom flydde från. 

Framför allt glömde dom fråga etniska svenskar som ska arbeta och försörja en miljon migranter och deras anhöriga, då dessa aldrig räknas kunna arbeta och betala för
för sig själva. 11 kommentarer:

 1. Statistik är,
  lögn och förbannad dikt.
  Långt ifrån verkligheten.
  2018

  SvaraRadera
 2. Jag såg nyheten på TV4.
  Precis efter inslaget om "många skjutningar i förorterna".
  Där "utanförskap" angavs som tänkbar orsak.
  Hå-hå-ja-ja !
  Men jag är väl någon sorts -fob ?

  Tjalle

  SvaraRadera
 3. När WAPO står som avsändare drar jag öronen åt mig.

  SvaraRadera
 4. Ja journalister världen runt lever i sin egen värld !
  I gårdagens nyheter från RBB ställde en av de blinda moderatorerna,frågan om "vänsterradikalt våld" var något nytt,som denna aldrig tidigare hört talas om !
  Hur kan människor leva i en sådan isolation från alla verklighet ? Eller är de i verkligheten så dumma och frånvarande ?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mitt intryck är att det verkligen är så. De tio senaste åren har jag förtvivlat över hur lättmanipulerade och "naiva" allmänheten är. Och dessutom jäkligt påstridiga i sin dumhet, som ernman, schyffert och nujen, som tycks vara nåt slags förebilder i att blåsa upp sig, utan att ha nåt slags fog för det. En ny typ av människa.

   Radera
 5. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 6. Nej,
  den röda knappen råder endast du själv över!
  Jönssons katt

  SvaraRadera
 7. Dock ett dåligt land för svenskar. Och sämre blir det.

  A. Nonym.

  SvaraRadera
 8. Förhoppningsvis rätas några frågetecknen ut här:

  U.S. News & World Report ägs av Mortimer Zuckerman.
  Hans familj var judisk och hans farfar var en ortodox rabbin.
  Rankad nr 688 av världens rikaste med en nettoförmögenhet på US $ 2,5 miljarder.
  I USA officiellt benämnd som ”A member of the media wing of the Israeli lobby", alltså medlem av mediasektionen (läs: propagandadelen) av Israellobbyn.

  Han äger även New York Daily News som ju under & efter presidentvalet visat sig vara en ren vänsterliberal propagandablaska. Detsamma gäller USNWR, som följaktligen gått från veckoutgivning till månadsutgivning.

  Mångkulturen är ingenting annat än ett djävulskt experiment, för att via media bryta ner nationalstaterna.
  Låt globalistpropagandan dö sotdöden!

  Hans enorma donationer går till demokratiska politiker, främst oblabahama, ”Mort” skryter om att ha skrivit obamas tal, vilket bevisats vara ”Fake News”, alltså ren lögn, vilket man bör beakta när man tar del av fejklistan över "Best Countries to be an immigrant".

  Columbia University tar emot sexsiffriga belopp i dollar för att inhysa ”Mortimer B. Zuckerman Mind Brain Behavior Institute” (fritt översatt ”forskning om hjärnans funktion”), vilket får alla mina varningsklockor att ringa i samband med masskulturpropaganda.

  Soros, goldman sachs, merkel, wallenberg, bonnier, wolodarski, rosenberg, lindberg, arnstad och deras globalitetsknarkande pack får allt svårare att dölja sina intentioner om att försätta världen i kaos.

  Jag tvivlar på att den judiska församlingen i Malmö direkt jublar över rapporten som glorifierar importen av de invaderande islamisterna och deras hat och hot mot judar, även om MSM försöker skylla allt på ”nazister”.

  //SvExit

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för initierat grävande! Mycket uppskattat.

   Radera
  2. TACK för uppskattning :-)

   Man skulle kunna tro att jag avskyr judar, men så är EJ fallet, i konflikten mellan araber/palestinier – Israel/Judar står jag på Israels sida, alla dagar i veckan.

   Vad jag däremot reagerar emot är den starkt judedominerade MSM, som försöker transformera Sverige från himmelrike till masskulturellt helvete, med en ohämmad invandring och folklig splittring som verktyg, och ekonomisk makt som mål.

   //SvExit

   Radera