tisdag 11 juli 2017

Dessa ständiga nollor med för mycket makt.


2 kommentarer:

 1. Har inget minne av att Jämtin agerat mot könsstympning, hedersvåld, barnäktenskap, oskuldskontroller. Hon är en riktig supernolla, blir ju inte bättre av att hon har makt. Det verkar som att Sverige just nu är nerlusat av supernollor, inom politiken, olika myndigheter, media, snart sagt överallt.

  SvaraRadera
 2. Vilka medarbetare ledningen omger sig med, säger mycket om hur organisationen (INTE) fungerar.
  Utöver Carinas eminenta inlägg här:
  https://soldatmamma.blogspot.se/2016/10/jag-anser-att-det-ar-sida-som.html

  & Petterssons:
  http://petterssonsblogg.se/2014/03/10/sida-upptacker-fler-fall-av-fusk/#more-90073

  MSM:
  http://www.svt.se/ug/misstanks-ha-forskingrat-svenska-bistandsmiljoner

  ….har vi representativt vänsterpatrask som ytterligare ruinerar mitt redan obefintliga förtroende för Sida:
  http://www.friatider.se/v-nsterakademiker-jagas-av-kronofogden-trots-toppjobb-p-sida-med-rsinkomst-p-576000-skattekronor

  18 januari 2016:
  ”Vänsterakademiker jagas av Kronofogden trots toppjobb på Sida
  Marcin de Kaminski får 576.000 kronor i statlig årslön för att vara "yttrandefrihetsexpert" på Sida – men betalar ändå inte sina räkningar.
  Som toppbyråkrat på biståndsmyndigheten Sida tjänar vänster¬akademikern Marcin de Kaminski över en halv miljon kronor om året men förekommer i 39 ärenden hos Kronofogden – där skattebetalarna står som fordringsägare.
  Akademikern och Twitter-profilen Marcin de Kaminski är rättssociolog och har arbetat med att "forska om normer" vid Lunds universitet. Han är sedan april 2014 anställd på Sida, där han jobbar med "yttrande- och nätfrihetsfrågor"
  Som yttrandefrihetsexpert på Sidas tema-avdelning har Kaminski ansvar för flera myndighets¬analyser som ligger till grund när Sida beslutar om att betala ut bistånd till främst it- och teknikrelaterade projekt (LÄS: CENSUR). Bara under 2015 satte myndigheten sprätt på 27,5 MILJARDER kronor av skattebetalarnas pengar.
  Sidas presstjänst bekräftar att Kaminski idag har en lön på 48.000 kronor i månaden. Vad det är han rent konkret uträttar för pengarna är det dock svårare att ta reda på.
  – Han är policyspecialist, yttrandefrihetsexpert här på Sida, säger Sidas pressansvariga Inga-Lill Hagberg.
  Samtidigt har Kaminski skrivit inte mindre än 73.000 inlägg på den sociala nätverkssajten Twitter. Många, om inte de flesta, av dem är författade under ordinarie arbetstid.

  Sida är bara en förskingringsverksamhet bland många, LÄGG NER!

  //SvExit

  SvaraRadera