onsdag 12 juli 2017

Ann Heberlein 10 - sydsvenskan 0.

sysvenskan plitar och rubricerar helt obegripligt föraktfullt: 

"Nyblivna moderaten Ann Heberlein framträdde på SD-scen i Almedalen."Heberlein Ann:
- I förmiddags ringde en journalist från Sydsvenskan mig. Hon ville ställa några frågor med anledning av att jag lät mig bli intervjuad om min nya bok på SD:s scen i Almedalen. Hon frågade mig om jag inte tyckte att det gav "konstiga signaler" att jag, som betecknar mig som moderat, framträder på SD:s scen. Jag förklarade för henne att jag talar om min bok och säger exakt samma sak oavsett vilken scen jag står på. 

Jag tror inte på att exkludera, brännmärka och hetsa mot meningsmotståndare. Jag tror på respekt, dialog och samtal.Jag skäms inte för mitt framträdande i "SD-borgen".

8 kommentarer:

 1. Rubrikförfattaren är alltså inte, som man skulle kunna tro, Elina Pahnke, hon som ogenerat presenteras med AFA-mössa bland asylsvenskans medarbetare.
  https://petterssonsblogg.se/2017/07/12/ar-sydsvenskans-medarbetare-valdsbejakande-vansterextremist/

  Hela asylsvenskans redaktion och samtliga medarbetare verkar vara stöpta i samma defekta, kulturmarxistiskt revolutionära form, den här gången är det hennes ideologiska tvillingsyster Elin Fjellman från Lund som hatar, förvränger och hänger ut.
  https://petterssonsblogg.se/2015/04/07/elin-fjellman-twittrar/

  Jag var länge skeptisk till Heberlein efter allt Svenskförakt hon tidigare spytt ur sig (bl.a. tillsammans med Daniel Pool, chefredaktör för det skattefinansierade, våldsbejakande, vänsterextremistiska EXPO`s propagandaorgan), senast i Sydsvenskan(!) 2013,
  ….men jag ger henne en ärlig chans, de sista 2 åren har hon skött sig utmärkt, kanske genomgick hon sitt reningsbad i dotterns badhus till ackompanjemang av apvrål och trakasserier, vad vet jag?

  Hursomhelst, glädjande att Ann i Mars 2016 plötsligt fick syn på ”elefanten i rummet”, hydran som vi andra varnat för i 40 år.
  Läser henne numera med välbehag på Ledarsidorna och ser hellre Ann än det högdragna bogvisiret AKB på (M)-tronen.

  //SvExit

  SvaraRadera
  Svar
  1. Badhusupplevelsen kan säkert ha bidragit, men jag tror att den stora metamorfosen inträffade när hon bytte från Bosse Löthén till Erik van der Heeg.

   Radera
  2. Ja tänk vad kärleken kan göra :-)

   Från vänsterradikalt polär typ2, till frisk, numera helt normal och sunt invandringskritisk.

   Kan kärlek på recept till alla hatande oikofober inom politik och MSM bli Sveriges räddning?

   (Undantaget arnstad, lindberg, löfven, frittolin och några till som själva dagligen visar sig så kroniska, att änglarna gråter....)

   //SvExit

   Radera
 2. Läst, men knappast med välbehag, Anns *Den banala godheten*. Boken är elefanten som det inte pratas om. Boken bör signeras och distributeras till alla riksdagsledamöter så de kan vässa argumenten när hon dyker upp i församlingen efter valet 2018.
  Redan nu går partipiskan -"Inte Ann på listan". Är det inte då möjligt att Johan (ledarsidorna.se) lanserar henne som ett namn på en lista med moderat beteckning. Hon dyker upp som vår älskade Pippi och lyfter ut Alla Kan Bättre med flest röster och tar plats. Ann kan mer och vet mer än kvoten av riksdagens ledamöter prestationer.
  - Är det möjligt?
  Macron gjorde det. Han kom från ingenstans med bara gull och inget i byxan. Med Ann som statsminister blir det inte krig utan försoning.
  Sign Mässkalle

  SvaraRadera
 3. Vem tror på sagor?
  När partipiskan viner,fogar sig
  Heberlein in i ledet!
  Hennes skygglappar försvann lite
  väl sent,för att göra henne trovärdig.
  Oscar

  SvaraRadera
 4. Gilla olika ska det vara, bara inte så olika som SD. Alla är lika mycket värda, SD undantaget. Du är en "god" människa bara du inte har med SD att göra, oavsett vilken skitstövel du är. Behöver påpekas att vi fortfarande är däggdjur, där reptilhjärnan ibland tittar fram. Ingen nämnd ingen glömd.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, nog blir man trött på dom som tagit sovmorgon, och plötsligt går förtroppen för oss andra klarvakna. Men nu är det så, och jag har bestämt mig för att vara storsint. Till och med om Malena Ernman vaknade ur sitt arma tillstånd skulle jag försöka glädja mig.

   Radera
  2. Ja man får försöka glädja sig när folk tycks ändra sig till det bättre. Men det hade varit klädsamt om de kom med en förklaring till "kappvändandet". T ex Ann H.
   Mats (Malmö)

   Radera