torsdag 13 juli 2017

Sverige begår självmord - störtar med hög hastighet mot stupet.


Milan Bundevic:

(Min översättning från engelska):  

-

Jag skulle kunna skriva varje vecka om Sverige. Varje dag. Varje timme. För orsaker som kommer att analyseras av historiker i lång, lång tid - såvida inte hela västvärlden blivit så totalt islamiserad att möjligheten till objektiv historisk granskning är helt förintad - svenskarna har valt en väg till kulturellt och socialt självmord som får alla andra länder att blekna.

För den som är nyfiken på självdestruktiva psykopatologier, är det ett bistert men fascinerande fenomen.

Varför av alla länder, just Sverige? Hur kan svenska kvinnor våldtas av illegala muslimer, vara så fullproppad med ras-skuld att de tvekar att anmäla brottet, av rädsla för att våldtäktsmannen som förstört deras liv riskerar straff och utvisning. Eller ännu vanligare, därför att nyheten om sexövergreppet skulle kunna öka på "islamofobin??" 

Detta är den sinnessjukdom som frodas i Sverige idag. Mer än något annat land i Europa har Sverige en regering och statsmedia som är i total förnekelse av sanningen, ett rättssystem som straffar dom som vågar säga sanningen, och ett folk som hjärntvättats i decennier med den gemena lögnen om att dom har en moralisk skyldighet att överlämna sitt land till fientliga, despotiska främlingar från långt bort ifrån.

 

1 kommentar:

  1. Skulle vilja säga att Sverige redan har begått både mord och självmord. Landet är förstört för all framtid. Ett folkutbyte pågår i rasande fart.

    SvaraRadera