lördag 13 maj 2017

Journalisterna och regeringen blir vår död.

Medan aftonbladet lägger all energi på att granska "Det vita raseriet" och högerextremismen i vårt land........
Världens terrorexperter, psykologer och analytiker pressar sig för att hitta en metod att avprogrammera och behandla minst en halv miljon barn som har tjänat hos IS. De nya uppgifterna visar att dom vältränade robotbarnen utgör ett massdödligt hot mot västeuropas länder. Hoten om blodbadet på våra gator är inte på låtsas.

Så hjärtligt välkomna alla ensamkommande, vi betalar er alla välfärdspengar vi har för att ni ska kunna slakta våra barn, oss och vår kultur. 

Undrar om våra pinsamt ovetande journalister och vår sågspånregeringen ens har en bitteaning om hur många av våra tusentals ensamkommande som tränats och programmerats av IS. 


Från födseln har dom itutats i att hata oss västlänningar, och dom kommer att göra det dom är utbildade till.

Förresten, dom minst 80 000 som "gömmer sig" för Dan Eliasson, var sitter dom och väntar på order?


5 kommentarer:

 1. Insiktsfull och sann framtidsbild som skildras.
  Tyvärr har gemene man inte förmåga att tolka varningssignalerna!
  2018

  SvaraRadera
 2. Det är verkligen dumskallarnas sammansvärjning. Lyssnade just på när fritidsnämndens ordförande i Malmö talade vid invigningen av moskén. Förmodligen den enda kvinnan som var närvarande. Hon hyllade mångfalden. I toleransens och öppenhetens namn så välkomnade hon dom som verkligen är intoleranta och dom som står för motsatsen till öppenhet, islamisterna. Denna socialdemokratiska kvinna välkomnar extrema extremister. Hon säljer ut Malmö och Sverige till dom som vill ha ett muslimskt kalifat med sharialagar. Qatar sponsrar ju denna stora moské. Islamiseringen av Sverige går med rasande fart. Våra politiker och media driver en oerhört provokativ politik.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Denna kvinna är ett offer. Ett menlöst offer. Jag skäms som kvinna och svensk.

   Radera
 3. Det är historielösa primitiva politiker,som underlättar för en utomordentligt grym kultur att installera sig i Sverige.
  Svea

  SvaraRadera
 4. Hitlerjugend i ny tappning!
  Historien upprepar sig i annan skepnad!

  SvaraRadera