måndag 8 maj 2017

De politiska utsugarna kan lätt robba oss in på bara skinnet.De styrande i Lund planerar köp av bostadsrätter för 75 miljoner (!!) av folkets ihopjobbade pengar till "flyktingar".Det framgår av investeringsplanen, som lades fram i samband med att de rödgröna partierna presenterade sitt budgetförslag idag.– Vi köper bara nyproduktion och ska inte ge oss in i ett auktionsförfarande för att trissa upp priserna för Lundaborna, säger kommunstyrelsens ordförande Anders Almgren (S).  

Almgren tror att han" inte trissar upp priserna", så allt är topp.

Och världens ynkligaste mähän till folk säger inte nej därtill. 

9 kommentarer:

 1. Kan det möjligen finnas arbetande skattebetalare som han några åsikter i frågan?
  Har Almgren frågat dem?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror Almgren alltid haft det kärvt med sin privatekonomi, och nu fylls han av extasen att ha hur mycket pengar som helst- som aldrig tar slut.de kommer bara från ett rör i banken,.mannen är en bruntungad men lycklig

   Radera
  2. Ja, det har han gjort! Skattebetalarna tillfrågades i september 2014 och kommer att tillfrågas igen 2018, troligtvis för sista gången!

   Radera
 2. Han tror nog att han hamnar i himlen, eller varför inte i paradiset, när han är så här god mot muslimerna. undrar om han inser hur provokativ han är mot svenska skattebetalare.

  SvaraRadera
 3. Han glömde att tillägga, möbler, sängar, toalettartiklar, husgeråd till köket, TV, stereo mm allt nytt naturligtvis..!!

  Stefan H

  SvaraRadera
 4. Politikerna har inte rätt att handskas så otillbörligt med våra skattepengar som de gör!
  När våra egna ungdomer skriker efter hjälp med bostäder finns ingen hjälp att få!
  Ekonomiska välfärdssökare från andra länder,skall inte inkräkta på våra medel.
  Dags att ställa utsugande politiker inför rätta!
  2018

  SvaraRadera
  Svar
  1. Varför har dom inte det? Vid valet 2014 röstade 87% för att alla resurser skall gå till ockupanterna!

   Radera
 5. Ingår sommarstuga tro ?

  SvaraRadera
 6. Givmildheten har inga gränser när det tas från våra sura slantar. Alla dessa ensamkommande som längtar efter mamma bjuder snart in hela släkten till sina nybyggen. Hej å hå så enkelt för alla utom svenskarna som står i kö åratal för en bostad. Tvi vale för svenska politiker.

  SvaraRadera