måndag 8 maj 2017

En av dessa två har osunda maktambitioner.Enligt SVT:s programdirektör får nyheternas programledare inte bära slöja. Nu möter han stark kritik från ett muslimskt nätverk.

 – Vi vill att det här diskriminerande förbudet mot huvudduk för nyhetsankare upphävs. Vi tror att det vilar på mycket skakiga juridiska grundvalar och tycker det är viktigt att det prövas nu.
Så säger redaktören Kitimbwa Sabuni. Han är en del av nätverket "Svenska muslimer i samarbete", som har skickat en rapport till FN. Med rapporten vill nätverket rikta kritik mot den svenska regeringens egen rapport till FN:s rasdiskrimineringskommitté, CERD. Den tar inte tillräcklig hänsyn till svenska muslimers situation, menar Sabuni. "

Tillräckliga hänsyn till svenska muslimer"? Finns det?

Kommentar på FB: -  De är påhittiga med organisationsnamn. "Svenska Muslimer i Samarbete" betyder på newspeak att de är aviga. "Svenska muslimer för fred och rättvisa" betyder väl likaså något helt annat. "Rätten till våra kroppar" betyder att de är påtvingade att ha särskilda plagg på kropp och huvud. 


Sabuni tror att muslimer är en ras. Och att dom kan lura oss svennar och svennehoror så mycket dom vill.

Och det kan dom.

1 kommentar:

  1. Kan inte Sabuni dra nåt gammat över sig så vi slipper se hans fula tryne.

    SvaraRadera