onsdag 31 maj 2017

Chilla president Trump.Det finns inte en journalist i hela Sverige som berättar om hur många miljarder USA förväntas plikta med till andra länders "klimatförändrings-mål". 

Lägg dessutom märke till hur snabbt det som förr i världen kallades för"Global uppvärmning" och "Växthuseffekten", döptes om till "Klimatförändringar"för att bättre passa in i den globala politiska världspaniken. 

Det finns inget vetenskapligt med mänsklighetens klimatpåverkan. Det är ren och skär skrämsel, ett sätt för gröningar som Al Gore att tjäna miljarders miljarders dollar bara genom att stå på en scen med panik i blicken. Vilken hungrig entreprenör som helst -  ta Bert Karlsson eller random svensk sosse - skulle kunna uppfinna ett nytt globalt skräckscenario på noll tid för den säcken pengar!

Så, chilla president Trump, du sa America first, och du menade det - helt rätt tänkt! Alla avtal mellan Merkel och Obama är per definition katastrofala för USA, hela världen förväntas leva gott och i slutändan räddas av USAs skattebetalare. 

I väntan på Trumps ansvarstagande klimatbesked stiger börserna världen över - all time highs.2 kommentarer:

  1. Miljöpartiet funderar nog på hur man ska kunna beskatta vulkanerna som ju står för enorma utsläpp av koldioxid. I Miljöpartiets värld är ju koldioxiden ett gift. Jag fördrar koldioxiden alla gånger jämfört med den mentala försurning som miljöpartister står för.

    SvaraRadera