onsdag 31 maj 2017

Handen på hjärtat.
Länk/ Nyheter Idag: ”Skicka mig istället”, så vädjar svenska twitteranvändare om att få bli utvisade, så att någon av afghanhannarna som nekats asyl i Sverige, kan ta deras plats.Lycka till med det nya livet, säger jag, till dessa svenska inkännande kvinnor.
10 kommentarer:

 1. Varför nöja med den ena när vi kan få båda? ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med, delad glädje är dubbel glädje.

   Radera
 2. http://friasidor.is/politikerna-riskerar-forsatta-sverige-i-krig/
  Carina , nej du får inte blanda ihop mej ,,jag är på samma sida som er ,utan tvivel ,problemet är om sd är det längre ,,läs detta o tänk efter,vad håller dom på med ? Detta är en av dom allvarliga sveken ,,dom går usa,s väg ,,,vem som styr usa är upp till var o en att ta reda på själva .

  Något har hänt med vårt parti o det är synd att inte folk förstår detta ,,något styr sd som inte är sverigevänligt.

  Värdlandsavtalet är inte någon lite ändring ,,det är liv eller död det gäller ,tänk själva när ni läst detta .

  Annars carinas blogg är kanon,,,blandat med humor får du fram budskapen ,,är nog på besök ett par gånger om dagen .

  En önskan är att du tog upp lite av sd o deras ändring carina ,sd som det är nu är inte ok
  Jag önskar det var det nu när partiet är etablerat,,dom sviker sina väljare ,jag lägger nog fyra timmar var dygn på politiken lägger ihop två o två av sånt som är rimligt o att något är sjukt med sd är helt uppenbart för mej , så uppenbart att jag gick ur som medlem ,jag försöker inte pracka på nån något annat parti men det absolut bästa skulle vara att dessa sd ledare röstades bort o ersattes av sverigevänner som drar åt det hållet som det gamla sd gjorde

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag förstår att du är väldigt inttesserad av politik och samhälle, jag är likadan!
   Däremot tycker jag att Dagens SDledning är fenomenala på att behärskat balansera den galna utfrysning dom utsätts för. även om jag i ett specifikt fall är personligt besviken. Så jag håller inte med dig, men tackar för att du delar med dig!

   Radera
 3. Kanske Gudrun Schyman vill åka till talibanernas hemland. Hon föredrar nog talibanerna framför dom svenska männen.

  SvaraRadera
 4. Det vore en tacksamhetens gärning om dessa Batikhäxor,följde sina kära omkramade Islamister, till deras hemländer.Då om inte förr,fick dessa veta var de hör hemma ! Att sitta här i Absurdistan och lova bistånd åt alla dessa lyckosökare,(med våra surt förvärvade skattemedel) kräves ingen akademisk skolning....

  SvaraRadera
 5. TACK alla UNDERBARA tjejer därute som motstår medias skönmålning och frekventa uppmaningar till missriktad sexualitet,
  ....samt alla påtvingade, envetna kopulationsförslag från djuriska, skränande och dreglande invällare.

  Det kultiverade Sverige transformeras snabbt till ett stinkande ZOO, där oartikulerade läten och brunstvrål ligger som en matta över nejden kring HVB-hemmen.

  "Arbogakvinnan" (Johanna Möller), Maire pekkonen och deras sjuka medsystrar är tyvärr inte ensamma om den tragiska diagnosen Xenofili.

  Läs och förundras över missledda människors snedvridna perversioner:

  Dagsfärsk tragedi från Slöddertäljes djungler;
  http://www.lt.se/stockholm/sodertalje/anstalld-vid-hvb-hem-hade-sex-med-intagen-slipper-straff

  http://www.friatider.se/kvinna-hade-sex-med-flyktingbarn-talas-f-r-v-ldt-kt

  http://www.exponerat.net/flyktingvolontarer-idkar-sex-med-minderariga/

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3806243/British-aid-worker-marry-toyboy-Calais-refugee-law-student-fell-love-Calais-Jungle-proposed-just-months.html

  Mer än någonsin behövs sunda kvinnliga förebilder som står över den masskulturella sörjan!

  //SvExit

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dessa kvinnor har aldrig funderat på att byta med ett svältande barn i Afrika?
   Får jag rekommendera Melania Trump som dagens kvinnliga förebild.

   Radera
  2. "byta med ett svältande barn i Afrika?"

   Men....
   Hur skulle dessa små blåsvarta gremlins reagera när de landat med regeringsplanet, och kommer underfund med att deras pappor redan bor (gratis) i Sverige, och dessutom, (enl. Svenska PK-myndigheter), är jämngamla med dem; leker med gosebjörnar och redan har "mudsharks"; sexuella, skattefinansierade dadderskor som, fysiskt och psykiskt, fjäskar efter deras gunst och säd?

   Sådana upplevelser måste sätta förvirrande, tvetydiga spår, liknande de vi sett på IKEA Västerås, Drottninggatan, Järvafältet, Husby, Rosengård och Biskopsgården m.m., i deras medvetande?

   Måste bli rena flipperspelet (och tryckkokaren) i redan underutvecklade hjärnor (med i genomsnitt IQ 65 vid VUXEN ålder)....

   Inte bara grymt mot "Baaaaarneeen",
   ....utan även mot oss Svenskar som skyndsamt tvingas packa ihop familjen, sälja våra hus till vrakpris, och panikartat undfly den av etablissemanget skapade "psykosocialt" skadade, åldersmässigt godtyckliga importen till våra närområden.

   Kanske den slutgiltiga lösningen (Varning för historiskt känsligt vokabulär ;-) blir att dra in returbiljetterna för de höglöpande Gambia-resenärskorna, låta de storsinta utbytesglobalisterna, F! och #de som inte står ut bland vita Svenskar i Sverige) löpa fritt och fortplanta sig över världen; de kommer så småningom, liksom neandertalarna, att dö ut av naturliga orsaker.

   MSM - redaktionerna skulle decimeras med minst 80%, Politrukskaran dräneras på gaphalsar och ”du är inte min talman-opportunister”, gränslöshetsonanisterna få sin utlösning, och Sveriges seriösa skattebetalare få en hälsosam break från den destruktiva och, minst sagt, katastrofala invasionsstressen.

   //SvExit

   Radera
 6. De kranka, mångkulturellt besatta slaskpottorna som inte direkt får ”tummen ur” och emigrerar till Mordor (MENA, roten till det onda) på stört, kan ju mjukstarta i Sverigestan;
  ….börja med att byta roller med de 527 exemplifierade offren av hederskultur på hemmaplan!

  http://www.gp.se/nyheter/hedersflickorna/hedersflickorna-widget#/

  Några veckor i något ockuperat område, t.ex. Järvafältet, med obligatoriskt säcklöpningstvång, spännande balkongflygning, olje-syra-friterad syster, ständiga hot och dödsskjutningar på schemat, skulle säkert få de överlevande konvertiterna att sluta plaska runt i sin egen känslosås, och upptäcka verkligheten, så lååångt ifrån Tusen och en natt man kan komma.

  //SvExit

  SvaraRadera