söndag 2 april 2017

Folkrepubliken Sveriges TV.


utdrag ur aristofanes glimrande blogg om systemTVs jakt och uthängning av svenska dissidenter inom vården, läs hela!

- Nordkorea rekryterar talanger från SVT2 april, 2017 Nordkorea rekryterar talanger från SVT.

Den Demokratiska Folkrepubliken Korea, i folkmun kallat Nordkorea, har haft problem med hur landet framställs i västerländsk media de senaste åren. Nu har man dock kommit på en lösning på det problemet.
Enligt normalt välunderrättade källor har Nordkorea valt att anlita två svenska unga ”manliga” journalister. Dessa har en bakgrund i att ”kartlägga” bloggare och Facebooksidor för Sveriges Telivisions räkning för att exponera medborgare som ägnar sig åt så kallad ”medborgarjournalistik”.

En källa som står nära Nordkoreas propagandamaskin berättar för Aristofanes:
”Sen Stasi och DDR försvann så har vi haft problem med vår Europeiska propaganda. Genom den här rekryteringen tror vi att vi kan få fingret på den europeiska pulsen igen.”


Vår källa bekräftar också att kampen om deras signaturer varit hård, då marknadskrafterna som alltid styrde i deras privatliv – i motsats till deras offentliga positioner.
”Vi fick höja budet ett flertal gånger. Såväl turkisk statsmedia, Russia Today, Venezuelas statstelevision och IS la konkurrerande bud. I slutändan lyckades vi dock övertyga dem om fördelarna med vårt erbjudande.”

3 kommentarer:

 1. Kan inte hålla med Dig om Russia Today, som jag tittar på ofta.
  Tycker de är vanligen mer objektiva och informativa än svenska pk-media, och Russia Today har, i motsats till stora svenska media, omfattande kommentarsfält, där man även kan läsa Rysslandskritiska inlägg.
  På tal om Ryssland - en sak är jättebra med president Putin; han har infört vintertid året om; det vore fantastiskt för oss morgontrötta, nu när vi har den idiotiska EU-sommartiden ett halvår framöver!

  SvaraRadera
 2. Att vänstern är totalt humorbefriade är väl ingen nyhet.
  Deras "stå upp idioter" använder hot & pekpinnar som humor.
  Det fullkomligt dräller av kommunister i våra medier.
  Hur har dessa vänstervridna stollar fostrats?
  2018

  SvaraRadera