söndag 2 april 2017

Hanna Stjärnes vänsterextremist-TV.

Peter Santesson
"Med gravallvaret hos en skoltidningsredaktör förklarar SVT vilken jättefisk de har fått på kroken, en opinionskraft som ”överger och trasar sönder den öppna samhällsdebatten och de fria samtalen”. Att det visar sig vara vårdpersonal som ligger bakom Rädda vården får inte SVT att fråga sig om de egentligen är ute på rätt korståg. Istället publicerar SVT namnet på en av personerna bakom sidan, undersköterskan Fredrik Antonsson som jobbar tunga pass inom barnsjukvården, och som även är en vän till mig. Han ville vara anonym eftersom han även postar länkar till artiklar om problem på hans egen arbetsplats. Nå, nu har SVT i sitt värn om den öppna samhällsdebatten sett till att han inte är det längre.

Greppet syns allt oftare. Man skulle kunna kalla det för den systemlojala vändningen inom journalistiken. Det traditionella uppdraget vänt upp och ned: det granskande ögat riktas mot enskilda medborgare, till försvar för offentliga institutioner och system. Småfolket uttrycker sig så onyanserat och oroar sig för fel saker! 

Olyckskorpar som skadar förtroendet för systemet och den förda politiken. I SVT:s journalistik är det därför bara naturligt att det är SKL-chefen som får recensera det undersköterskan skriver istället för vice versa."

2 kommentarer:

 1. Dagens seriösa visselblåsare blir morgondagens hjältar;
  Julia Caesar, Peter Springare, F.Antonsson och alla vi andra som inte kryper omkring med blottade strupar i destruktiv underdånighet inför mentalt och ideologiskt störda överförmyndare och tyranniska "storebröder" med vänsteranstrukna översittarambitioner, oftast tillbedjande STASI på avguda-altaret.

  Vet Svenska, lydiga mesproppar som fortfarande sponsrar SVT med licensavgifter, vilken giftig hydra de göder vid sin barm?
  Att se jan helin eller hanna stjärne framför sig borde få varje sund medborgare att slå en signal till radiotjänst i Kiruna:
  ”Du säger upp innehavet av tv-mottagare genom att ringa 0771-91 00 04, ange gärna orsak till avanmälan.”

  Upplys om att platt-tv`n numera tjänstgör som måltavla för måsar och kråkor på en nära belägen återvinningsstation, och att all samhällsinformation numera inhämtas på alternativa internetsidor.
  De stackars anställda är vana vid kritik och tar snällt emot Din avanmälan, om Du samtidigt bedyrar att Du anmäler TV-innehav igen,
  .....OM Du mot förmodan skulle återfalla i kronisk PK-sjuka.

  //SvExit

  SvaraRadera
 2. SVT har blivit Quislingarnas lilla låda!
  2018

  SvaraRadera