onsdag 22 mars 2017

Vi visste att det skulle hända.

Vi icke-rättrogna förblir hopplöst utsatta och totalt hjälplösa, och det är alldeles för sent för värdelösa "naiva" politiker att göra något åt det. Och dom snälla idiotmänniskorna har fullt upp med att fördöma Donald Trump för att han försöker skydda sitt land från just detta.

Om en enda europeisk ledare ikväll ställer sig upp med ett tårfyllt tal om att "dessa terrorister kommer inte att segra" eller "vi kommer inte låta oss skrämmas", bla, bla, bla, så kommer jag att ställa mig upp och skrika tills taket lyfter. Slutsnackat! Verkstad för folken - nu! Vi är fullkomliga människovrak av att våra länder gjort oss till måltavlor, vi lemlästas och slaktas, och får sen höra att terroristerna inte kommer att vinna.  

Välkomna till nya världen, Gud hjälpe oss, och bevara alla offer i London.


Den misstänkte masslaktaren i London förs bort i ambulans.


5 kommentarer:

 1. En imam vid namn Abu Izzadeen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det finns flera, hur många som helst här.

   Radera
 2. Våra dumdum politiker förstår inte,att muslimerna är i västvärlden,endast för att terrorisera oss.
  Abu Izzadeen borde slängts ut ur England för länge sedan.
  Vi har massor av farliga terrorister i Sverige!
  Vi behöver en man som Donald Trump här.
  Gud bevare honom.

  SvaraRadera
 3. Abuuu Apa och hans ”exotiska” rasfränder ligger verkligen i för att befästa sin popularitet och sprida sin ”fridsamma religion” över världen:

  Senaste månaden (170221 – 170322) har de lyckats genomföra hela 132 terrorattacker i 22 länder (London ej inräknat).
  992 döda och 1102 skadade!
  http://www.thereligionofpeace.com/attacks/attacks.aspx?Yr=Last30
  (Därtill kommer ett betydande antal kristna som varje dag slaktas under ”bedövande tystnad”)

  ….allt medan våra lobotomerade s.k. journalister spyr galla över meningsmotståndare, visselblåsare, SD, Brexit och Trump,
  …våra kastrerade poliser ängsligt häckar i bepansrade fordon på tryggt avstånd, i avvaktan på förstärkning, medan förorterna brinner,
  ….medan de lierade politrukerna vräker Svenska folkets mödosamt inarbetade skattemedel, trygghetskapital och de upplånade tusentals miljarder (1 330 miljarder) efter mellanösterns hånflinande terrorister och bidragsparasiter, både i hemländerna och i vårt eget land.

  Ja Carina,
  Du förstår säkert av mitt ordval att jag helt instämmer i Dina taklyftande skrik.
  Tvivlar dock på att våra primalskrik kommer att tränga igenom den ideologiskt armerade PK-barriären, här behövs nog en riktigt samhällsomstörtande ”Big Bang” för att väcka det sovande folket, när kommer megasmällen???

  //SvExit

  SvaraRadera
 4. Lenin hade ett ord för de som står på de styrandes sida, han kallade dessa för "Nyttig idioter". Det är alla de som på ett eller annats sätt förespråkar t.ex. massinvandring. Jag tror att Löfvén kallar dessa nötter för just Nyttig idioter

  SvaraRadera