torsdag 23 mars 2017

Varför skickar inte Dan Eliasson ett förtryckt vykort till kommunerna med texten: Fuck off..


Polischefen har stressat till Ronneby för att understryka Morgan Johanssons snömos. Eliasson säger att Blekinge kan få så mycket resurser som behövs, om det händer något riktigt allvarlig, bara man bara slutar att skjuta på varandra i Malmö, alltså.

BLT frågar: Men kan du förstå att folk är ilskna för att de måste ge upp sin trygghet på grund av att situationen i Malmö är värre?

- Om du hör vad Morgan säger.... förlåt, jag menar justitieministern..., rättar sig Dan Eliasson med ett skratt, så har han förhoppningar om att det ska lugna ner sig, om du lyssnade på hans tal i går i Malmö.
Han fortsatte med samma överlägsna arrogans: - Jag tror att om det skjuts som det har skjutits i Malmö så tror jag att de flesta har förståelse för att det måste ordnas.  

"Det måste ordnas". Alldeles av sig självt. Eliasson tycks inte anse att han har med saken att göra.

Eliasson ger skenet av att vara stressad, tidspressad, i själva verket är det bara ett spel. Han vågar inte stanna och stå till svars, han skulle pysa som en punkterad ballong. Landa som en ynklig slamsa på golvet inför alla människor, vars otrygga liv han har i sina ovilliga händer.

1 kommentar:

  1. Vykortet kommer troligen i retur med tack detsamma

    SvaraRadera