fredag 10 mars 2017

Olle Lönnaeus i agendabladet sydsvenskan hävdar med en dåres envishet att alla Springare är nazister.

Han ger sig inte. Han blir galen av att överbevisas.Att hundratusentals vanliga människor vägrar låta sig avfärdas med det sedvanliga rasistkortet gör honom furioso.

Idag använder han åter sitt privata forum sydsvenskan för att leda i bevis att han har rätt. Han måste ha rätt. Han är ju journalist. Och dom har rätt, dom har alltid kunnat dreva sig till att ha rätt.

Och nu har han lyckats leta reda på en person från Trelleborgsdemonstrationen, som lever upp till hans skeva världsbild, en Anna Svensson. En för mig obekant människa med av Lönnaeus beskrivna vedervärdiga, farliga och sjuka åsikter.

Så. 

Yipppee han hade rätt, han hittade en - alltså är alla Springare förintelseförnekare och nazister. 

Han plussar på med dom uttjänta epiteten "högerextrema" och "högerpopulistiska", samt ännu en bild av Nordiska motståndsrörelsens flaggviftande på ett tak i närheten av folket som demonstrerade.

Saken är klar.

Så leder en agendamurvel personlig vendetta- och hatjournalistik i en f.d ansedd papperstidning. 


3 kommentarer:

 1. På bilden försöker han se allvarlig ut, men mest ser han ut som en tråkmåns. På sätt och vis ser han också ut som en extremist. Undrar vad han kallar rektorn som tyckte att våldtäktsmännen/pojkarna var offer. Förmodligen en humanist med gott hjärta. Att rektorn sen blev avslöjad av vad Lönnaeus skulle kalla för populister gör ju att föraktet för journalister som Lönnaeus bara blir större.

  SvaraRadera
 2. Ytterligare en som vill ha världsherravälde.
  Så typiskt röda gardets beteende.
  Olle i lingonskogen viftar febretiskt med sin penna.
  Jasså

  SvaraRadera