torsdag 9 mars 2017

Den ene efter den andre ohederlige vänsterflummaren kommer ut ur naivgarderoben. Deras minne är extremt kort.

Staffan Norberg, kommunalråd (V), Södertälje ochPer Sundgren, före detta borgarråd (V), Stockholm skriver i en debattartikel i aftonbladet om det raserade välfärdslandet Sverige:

Vänsterpartisterna Norberg och Sundgren menar att dom har lämnat ”walk over” i frågorna till följd av missriktad solidaritet och anser att det också behövs fler poliser och hårdare straff. 

Men, så är det inte, vänstern har inte uteblivit eller varit frånvarande från skapandet av det svenska kriminella infernot, dom har varit ledande och drivande i högsta grad. Dom har styrt politiken, media och etablissemanget åt ett enda håll - ner i avgrunden. Det var dom som skrek rasist, nyfascist och nazist åt alla som pep ett enda ord om ordning i flyktingmottagandet. 

Missriktad solidaritet? Skojar dom? Deras politik drevs inte av lojalitet mot nån - den drevs blott och bart i det egna syftet att frysa ut och stoppa Sverigedemokraterna och andra åsiktsmotståndare.

Norberg och Sundgren fortsätter: - "Nu skjuts det och bilar brinner igen i storstädernas förorter, samtidigt som blåljuspersonal inte kan ta sig fram utan att angripas av stenkastande ligister. De flesta av oss känner förtvivlan och maktlöshet, men Sverigedemokraterna gläds. De räknar kallt med ökat väljarstöd." 

Ni läste rätt. Dessa vänsterpersoner som satt Sveriges trygghet och säkerhet ur spel för dyra välfärdspengar, som till och med avlönar  ISresenärer via försäkringskassan, av jävulskt hat och förtryck mot SD,  ger inte upp sitt mål, att förinta SD. Ack, nej, här sitter dom skenheligt och låtsas efterkloka. Men istället för att propagera och hetsa mot SD och påstå att "dom är främlingsfientliga", kryper nu omoralen ner till rännstensnivå när dom anklagar 20 - 30 % av väljarna för att "glädjas åt" det katastrofläge som vi själva varnat för och fruktat i decennier. Hut går faktiskt hem.


Norberg och Sundgren uttrycker i artikeln "förtvivlan och maktlöshet" över att det "skjuts och bilar brinner i förorterna" och "blåljuspersonal angrips av stenkastande ligister", men avslutar lik förbaskat sin pajasartikel med att "Sverige är inte på fallrepet, utan ett samhälle med väl fungerande myndigheter och institutioner."

 !!!!!!!!!!!!!!!!

Begreppet att ljuga så man tror sig själv har här fått nya trynen.

De båda vänsterpartisterna säger sig inte vilja fortsätta "göda de högerkrafter som just nu tycks ha det politiska monopolet på dessa frågor." 

Det politiska monopolet är äntligen där det hör hemma - hos det ruinerade folket som äntligen vågar höja sina röster.


4 kommentarer:

 1. Kommunisterna,Muslimska Partiet och Socialdemokraterna har hetsat fram helvetet vi lever i.
  Politikerna i de uppräknade partierna har blod på sina händer.
  Det är för sent att göra avbön nu!
  Låt dem kräla i rännstenen 2018

  SvaraRadera
 2. "Högerkrafter" = demokrati och liberalism (ej folkpartism). De som inte tror på det = "vänster".

  SvaraRadera
 3. Thoralfs tankar; http://mobil.thoralf.bloggplatsen.se/2017/03/09/11424440-naiva-godhetsapostlar/

  SvaraRadera