fredag 24 mars 2017

Kartlägg Sveriges medlöperi och samarbete med islamismen.I onsdags hade pjäsen Jihadisten premiär på Göteborgs stadsteater, pjäsen handlar om en 22-åring från Lövgärdet som sakta radikaliseras.
"Syftet är att förmänskliga terroristen om man säger så, och att våga göra det. Att våga se att terroristen är en människa", sa Johan Gry, manusförfattare och regissör till Jihadisten.

Magda Gad, FB: 

- Det ska också tilläggas att både SVT Agendas inslag med "jag behöver hjälp"-IS-terroristen och den här pjäsen "Jihadisten" bidrar till den mycket felaktiga bilden av IS och krigen i Irak och Syrien som ständigt målas upp i Sverige.

Denna bild av att IS är några förvirrade förortsungdomar och att de åker runt och skjuter kulspruta från något Toyota-flak. IS är ej förvirrade förortsungdomar.

De är krigsveteraner från Mellanöstern, Afrika, Tjetjenien.De är ex-militärer från Saddam Husseins säkerhetsstyrkor.De är regional maffia, som smugglar olja, knark, antikviteter, människor samt kidnappar på ett sätt som i hästlängder överträffar bland annat italiensk maffia. De deltar i fullskaligt krig som inkluderar både traditionell krigföring vid frontlinjer och terrorkrigföring och gerillakrigföring. De opererar i 18 länder och gör terrordåd i ännu flera.

De är också resultatet av utländsk invasion och oförståelse för klansamhälle och istället för att förklara allt detta fortsätter Sverige sprida bilden av IS som en ung förvirrad förortsman som kan få hjälp av socialen. Detta gör mig rädd på riktigt.

8 kommentarer:

 1. Varför inte börja tycka synd om Hitler eller Stalin dessa djävlar i människogestalt!?
  Försöka förstå deras djävulska vidrigheter!
  Det kan man inte!
  Att förmänskliga dessa två personer är lika svårt som att förmänskliga en jihadist.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag väntar nu på att någon snäll människa kommer att hävda att deras ideologier i grunden var fina men att dessa herrarna inte har levt dem riktigt ?

   Sedan har vi ju det med "allas lika värde".
   Som ju gör det hela lite problematiskt.
   Jag har frågat två snälla politiker och de hävdar bägge att "Hitler och Moder Theresa
   hade samma människovärde".
   Så vad har vi för nytta av "Svensk värdegrunds" viktigaste paragraf ?

   Tjalle

   Radera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 3. Bara några timmar innan premiären så visade ju den muslimske terroristen i London hur brutala jihadisterna är. Nu är han ju i paradiset med alla oskulder. Annars hade han ju kunnat komma och berätta hur en muslimsk terrorist tänker när han genomför sina bestialiska dåd. Varför inte försöka få "svensken" som sitter häktad i Belgien för medverkan i dådet i Belgien att komma och berätta vad han gjorde när han var och stred för IS. Premiären var ju passande nog (eller opassande) på årsdagen för dådet som "svensken" medverkade i. Denna idiotiska pjäs borde läggas ner omedelbart.

  SvaraRadera
 4. Då jag nu ser att man på Ledarsidorna också har problem med "Svensk värdegrund" så hänvisar jag:
  https://ledarsidorna.se/2017/03/ann-heberlein-hall-tand-for-tunga/
  Bra läsning !

  Tjalle

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gråter av förtvivlan, diktatur införd utan att nån lyfter ett finger, Tjalle, det ser svart ut. Går det för Odeberger att få upprättelse i nån slags instans.

   Radera
  2. Apropå Hörby:
   Kommunalrådet (S)usanne Meijer är annars en hejare på att hålla käften, men bara när det passar hennes egna syften.
   Hen satt som andre vice ordförande i socialnämnden (var annars?) och plockade under 2013-2014 ut dubbla arvoden i 2 år, medan socialnämnden blödde ekonomiskt och gick back med tiotals miljoner årligen.
   Hen blev ålagd att betala tillbaka 50 000.

   Med moral som mona muslim och strutsmentalitet som stefan löfven gör hon strålande karriär inom socialdemokratin.

   Yttrandefriheten spottar hen på, vem minns inte hen`s diktatorfasoner i samband med ”oroligheterna” i Hörby 2016, när äldre blattar sparkade ned Svenska 10-åringar för att sedan skenavrätta dem med airguns.
   Susanne Meijer skyllde på de Svenska barnen och dödar, sin vana trogen, all diskussion vid efterkommande möte: - "Det är jag tydlig med. Vi ska inte ha ett diskussionsmöte. Det har jag beslutat. Det blir ingen debatt."

   Hörbys s.k. ”Värdegrund” är inte värd ett ruttet lingon!

   //SvExit

   Radera
  3. Hon verkar uppenbart störd, en riktig svensk politiker m a o.

   Radera