lördag 25 mars 2017

Om Johanna Frändén, aftonbladet, var polis.


Peter Springare är polis, farfar, morfar, golfspelare och oberoende världsmedborgare. Det han framför i samhällsfrågan om den ständigt råare brottsligheten och vem som de facto utför den, är hans personliga åsikter och reflektioner. Det han säger är dock det som alla världsbildsförnekare inte någonsin vågar erkänna, dvs att om vi inte vågar titta på vem som utför brotten, ja då är det i princip omöjligt att förhindra dem.

Så dom som vill gömma undan gärningsmännen (eller "gärningspersonerna" som nämnda världsbildsförnekare numera känner sig väldigt mycket bättre än andra av att säga), dom har med hjälp av all upptänklig vänsterliberal extremistlobbyism stipulerat att Peter Springare är rasist. Ond. Han bör straffas. 

Och inte bara han, utan även alla de 225 000 följarna på FB, som vill stå upp för den yttrandefrihet som majoriteten vill strypa, dvs strypa för dom som inte lyder det svenska åsiktsdiktatet. (Ett fullkomligt horribelt belägg på detta, här av Ann Heberlein. Tack Tjalle!) Familj, vänner, bekanta, arbetsgivare, arbetskamrater flyr nu undan dessa dryga 225 000 som pesten, åsiktspiskan viner över ryggarna på dessa sanningsförsvarare, släkten "skäms", och FBdörren stängs igen tungt som en celldörr på Kumla.

aftonbladets Johanna Frändén tillhör dom förträffliga rättänkarna, och menar att Peter Springares uttalanden "äventyrar förtroendet för polisen."Hon leder denna sin tes med den retoriska frågan: "Varför ska Ahmed från Vivalla ringa polisen nästa gång hans cykel blivit stulen?".

Ja, varför skulle Ahmed, eller Kalle för den delen,  ringa polisen, när vi alla i landet vet att ingen polis kommer. Att brottsutredningen läggs ner samma dag och gärningsmännen kan asgarva med långfingret åt rättssamhället. Frågan som Frändén försöker göra till en rasfråga är löjlig, efter som alla i Sverige upplever samma hopplöshet, oavsett hudfärg och namn, allas lika nollvärde.

 Frändén har dessutom själv sett hur poliserna i Frankrike utför IDkontroller, som rasistiskt nog, "bara drabbar icke-vita". 

Frändén:-"Enligt människorättsorganisationen Human rights watch är det sex gånger mer troligt att bli kontrollerad som svart än som vit och åtta gånger mer troligt för nordafrikaner. Rapporter om rasism inom poliskåren är återkommande och nedsättande ord om ”araber”( - majoritetsbefolkningen inom arabvärlden - )under pågående kontroller är mycket vanliga." 

(Vill Frändén mena att "danskar" och "polacker" också är rasism?) 

Om Johanna Frändén var polis och, under en hatattack i "ett utanförskapsområde", attackerades av vinande stenar, granater och spottloskor, skulle hon göra som Eliassons fogliga pojkar och flickor, springa hem och gömma sig, och komma tillbaka med kaffe och grillkorv. Sen åka därifrån och hoppas att tryggheten kommer tillbaka nån dag. 

Men hon skulle vara och förbli en fin människa, som aldrig berättar för någon - hon skulle tiga som muren -  om vem det är som begår brotten. Precis som etablissemanget sagt.

4 kommentarer:

 1. Märkligt så många sorgliga organismer det finns!
  Märkligast att de öppet demonstrerar det.
  Bra betalt i det gamet?

  Jungman Jansson

  SvaraRadera
 2. "Äventyrar förtroendet för polisen" skriver Johanna F. Om det är nån som äventyrar förtroende så är det journalister, och Johanna F är en värdig representant för journalister som äventyrar förtroendet för det skrivna ordet. Det hon och hennes kollegor håller på med är mental miljöförstöring. Det får regeringen gärna beskatta. Koldioxiden kan jag så ut med, den är ju till skillnad från svenska journalisters propaganda livsnödvändig.

  SvaraRadera
 3. Betr kommunalrådet i Hörby - så hoppas jag verkligen att det blir hon som säger upp sig och lämnar utan några avgångsvederlag. Och Odeberger som sparkats ska ha upprättelse, och avskedet ogiltigförklaras. Otroligt. Bra skrivet av Ann Heberlein.
  Mats Malmö

  SvaraRadera
  Svar
  1. Måtte det bli så, annars har jag tappat allt hopp, Mats.

   Radera