onsdag 8 mars 2017

Idag, 8e mars, hamnar vita kvinnor också på dom hudfärgsstyrda rabiatfeministernas största skithög.Journalisten Eleni Terzitane i metro, till svenska vita feminister:

-"Idag, på den internationella kvinnodagen, vill jag prata med er om ett koncept, ett riktigt bra sådant. Något som gynnar oss alla, inte bara majoriteten – nämligen intersektionell feminism. 

Ja, kära vita feminister, en feminism som är till för alla, en feminism som inkluderar. En feminism där du som inte är en normativt vit, smal, heterosexuell, icke-funktionsnedsatt och könsnormativ kvinna också kan få plats."

OBS. Till alla mina läsare, "Intersektionell feminism" är ett kommunistiskt nyord som träs över alla vita huvuden från och med idag. Ni behöver inte googla, jag har gjort det åt er:

- Intersektionalitet är en sociologisk kritisk teori och avser studiet av diskriminering och förtryck i snittet eller skärningen (engelska intersection) mellan maktrelationer baserade på etnicitet, kön, klass, sexuell läggning, religion, ålder, funktionsvariation och sjukdom. 

4 kommentarer:

 1. Tidningen där jag bor har idag 6 sidor om internationella kvinnodagen. Men ingenting om vad det innebär att vi släppt in tusentals män med en stenålderssyn på kvinnor. Inte heller en artikel om att kvinnorna har makten i skolan. (även om man ibland låter eleverna bestämma: )) I samhällets
  viktigaste område, utbildningen och fostran av kommande generationer, är kvinnorna i överväldigande majoritet, och har varit det under flera decennier. Det borde man som feminist lyfta fram och visa på hur bra det fungerar i skolan, om det nu verkligen fungerar bättre. Men i skolan kan man säga att pojkarna är vilse i damdjungeln.

  SvaraRadera
 2. Internationella kvinnodagen 8 mars.
  Denna goda idé,har plötsligt förvandlats till internationella satkärringarnas dag!
  Hooppssan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med! Män med kvinnokön på huvudet, pussy hats.... Allt står mig upp i halsen. Synd.

   Radera
 3. Detta låter så korkat att jag är säker på att forskningen i ämnet betalas med skattemedel!

  SvaraRadera