fredag 3 mars 2017

Hear Margot roar, utrikesminister Tillerson.

Ett minimalt axplock ur det nya Sveriges vardagshändelser idag: -"En nioårig flicka fick en kniv mot halsen på Rörsjöskolan i Malmö idag på fredagsmorgonen."
-"Ett våldsamt upplopp med ett 40-tal personer bröt ut på en restaurang i anslutning till Tele2 Arena i Stockholm under natten mot fredagen.I samband med bråket stals en polisbil – enligt uppgifter slets först två poliser ut ur bilen."

Massutmaning i Uppsala."- Det är utmaningar vi aldrig tidigare stått inför, säger Daniel Larsson, vid lokalpolisområde Uppsala/Knivsta.
På flera platser i centrala Uppsala sker narkotikaförsäljning idag öppet, och det är också nya tyngre droger som används, framförallt heroin. Det i sin tur leder till ökad brottslighet i form av stölder och rån för att få pengar till missbruket. Till exempel uppger butiker att stora grupper av ungdomar kommer in i lokalen och drar till sig uppmärksamheten samtidigt som stölder sker i andra delar av butiken. Och personerna stannar kvar i de centrala delarna av Uppsala under kvällen där de samlas kring vissa knutpunkter."


Sen läser jag om Margot den Storas insats för Sverigebilden idag, hur hon via telefoni ska squeeza USAs utrikesminister to da max, sätta ett knä i ryggen på honom och sen göra tusen nålar på hans arm, så att han fattar att här i Sverige simmar vi lugnt, chillar liksom barnen i Bullerbyn. 
.

Ska pressa minister – om ’Sverigebilden’.
3 kommentarer:

 1. Vet precis vem jag vill pressa.
  Hoppas att President Donald Trump trycker till fanskapet.
  2018

  SvaraRadera
 2. Trump kommer att lyssna och begripa att här kommer en minister som vill glänsa och skryta om landet Sverige. "Visst har vi problem men vi gör allt vi kan för att lösa dom"bla bla bla...
  Förhoppningsvis lyckas Trump platta till rappakaljan som kommer ur hennes mun.

  SvaraRadera
 3. Undrar om Trump ödslade några ord på denna NOLLA.

  SvaraRadera