söndag 26 mars 2017

Birgitta Danielsson, du har missförstått allt, det är inte vi som hatar. Det är islamister som ashatar oss - allt vi är, gör och står för.

Birgitta Danielsson, debatt aftonbladet, skriver så dumt så klockorna stannar, jag reagerade med kroppens alla reflexer på den skönmålade artikeln skriven av en privilegierad utlandssvensk i fack- "välgörenhets"- och SIDA-lyxlirarsfä

Hon skriver under rubriken: -"Sluta hata islam så mår ni bättre":  -"Under mina tio år i mellanöstern och Nordafrika år har jag aldrig blivit rånad, slagen, våldtagen eller sexuellt trakasserad (mer än av min grekiske chef på 70-talet)." 

Jag blir fullkomligt furioso. Birgitta Danielsson har inga som helst problem med att peka ut greker som sexförbrytare, trots att andra som nämner kriminellas ursprung i Sverige förföljs, hotas, mobbas och trakasseras från högsta makt.  Dessutom, har Birgitta Danielsson haft fjäll för ögonen i tio år, eller hur har hon kunnat missa att tryggheten i rika arabländer hålls nere med stympningar, stening och offentlig hängning. Är det något som islamvurmaren Birgitta Danielsson vill införa här? För trygghetens och säkerhetens skull? Det värsta med hela artikeln är ändå alla dom som nickar ja och amen till Birgitta Danielssons romantiserade snömos, mer än hälften av ca 20 000 läsare håller med henne!!!! Är det aftonbladetredaktionens hela släkt?

Hursomhelst; 

Jag ger er mästaren bill clayton från flashback: -"Vad har den här kärringen, Birgitta Danielsson snart 71, druckit för taskigt diskmedel för att åstadkomma något så förljuget i textform som det här?
För det första skönmålar hon arabvärlden något så enormt och abnormt så jag vill dunka huvudet i väggen.

Arabvärlden är ingen idyll det är kalla fakta. Den rika delen av arabvärlden som tex UAE och Saudi-Arabien kanske är så idyllisk som hon vill påstå men i övriga delar vet jag av egen erfarenhet att kriminalitet såsom personrån, våldsbrott och stölder är mycket mycket förekommande. I Maghreb-området så är gatubarn och mängder av ungdomar på glid stort och så gott som alla av dessa är drogmissbrukare. Och som en följd av det är rån och stölder deras levebröd.

När det blir mörkt då blir det genast folktomt på gatorna i alla städer förutom på helger och ingen, jag menar ingen, är ute till fots ensam när det är mörkt ute. Jag tror inte ett skvatt på henne när hon säger att hon har promenerat ensam på alla dygnets timmar i fattiga arabländer. Utan att överdriva ett endaste dugg så är det förenat med direkt livsfara och att hon dessutom som kvinna inte skulle ha blivit utsatt. Nej det är helt omöjligt. Det är lögn och förbannad dikt.

Och för det andra. Vem är det som hatar vem?

Det är uteslutande muslimska extremister som dödar människor i väst, och så många människor på en och samma gång som dom bara förmår. Och muslimska extremister är ett ansvar som vilar på den islamiska delen av världen. Folket i väst predikar inte hat i muslimer. Det är muslimer som predikar hat i muslimer. Tacken vi får för att vi har tagit emot människor i miljoner från arabländerna är att vi blir massmördade. Och inte bara en gång utan det är gång på gång på gång.

Hur pass mycket bättre skulle inte muslimerna må, och vi med dom, om dom inte hatade oss västerlänningar så mycket som dom gör. Deras hat är ju så starkt att dom inte drar sig för att begå massmord på oss så hur i h-e är det vi och inte dom som ska sluta hata?"

6 kommentarer:

 1. Läste just en intervju med ett barnbarn till han som startade Muslimska Brödrasälskapet (1928). Hon (bor i Egypten) vill att hela världen ska bli islamistiskt. Hon vill med andar ord att det är sharialagar som ska gälla. Hon är mentor för en tjej som tycker att Turkiet är ett exempel på hur hon vill att alla länder ska bli. Birgitta D kanske vill att Sverige ska bli islamistiskt (vi är på god väg dit), men det vill inte jag. Jag skulle må mycket bättre om jag slapp läsa dyngan som Birgitta D skrivit.

  SvaraRadera
 2. Babbel Birgitta kanske skulle läsa detta.
  http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/7344381.stm

  Lars P

  SvaraRadera
 3. Birgitta Danielsson skall snart gå torrskodd över röda havet. Det blir gärna tokigt när man glömmer medicinen.

  SvaraRadera