måndag 6 februari 2017

Varför våra unga helt har tappat det.


KATIE HOPKINS dm: -"Skolor ska undervisa barn i HUR man tänker självständigt, inte VAD MAN SKA TÄNKA. Så, varför är det så många vänsterliberala lärare som tillåts mobba och hjärntvätta våra barn med sina egna intoleranta ståndpunkter?

 Även om min egen misstänksamhet om skolornas indoktrinering av våra små barn har vuxit, så är det ingenting mot vad antalet oroliga föräldramails i min inbox antyder. Bekymrade föräldrar, vars barn kommer hem och upprepar åsikter och mantran som dom lärt sig i skolan, snarare än kunskaper, undrar hur dom ska ta upp detta med skolorna, utan att deras barn hamnar i frysboxen. 

Barn som lär sig på skoltid att Trump är en dålig människa och en rasist. Att Brexit är fel och galet. Att rätt svar är Clinton. Jag kan acceptera att många lärare tror att Trump är en sjuk individ och att/eller Trump är lika med hat. Och jag har hört argumentet att det är rätt att lärarna lär sina elever att vara inkluderande och att stå upp mot hat, och att lärarna då inbillar sig att dom har ett slags skyldighet att undervisa i hatet mot president Trump. Men lyssna, detta är trolleri - bara  slutledning som har gått helt vilse i pannkakan." 

 Den här typen av indoktrinering var standard i gamla Sovietunionen, men EU gör exakt samma sak.3 kommentarer:

 1. Varför finns det så många överklass lycksökare hos kommunistpartiet?
  En nomenklatura av välutbildad överklass finns i partiet!
  Deras röda åsikter är egentligen mörkblå!
  Likheten är slående!
  Nomenklaturan hos kommunisterna vill ta tillbaka makten över skatteslavarna.
  Syna gärna styrpulpeternas bakgrund hos kommunisterna!
  Svensson

  SvaraRadera
 2. Föräldratrots?
  Jungman Jansson
  ( nej, inte minna )

  SvaraRadera
 3. Katie Hopkins. Rak på sak och skickligt vågad på att reta upp muslimer. En sanningssägare som det inte finns för många av.
  Världen håller på att gå bananas. Trumps intåg gjorde att många människors ilska och misslyckande i sina liv fick utlopp, ett tillåtet utlopp av vansinne och ilska mot allt dom har inombords.


  SvaraRadera