måndag 6 februari 2017

Tipp tapp, tipp tapp - tyst det är på aftonbladet och expressen. Vilket genant underbetyg på den egna rollen som nyhetsförmedlare.

Peter Springare är mannen på allas läppar idag. Utom på statsmedias.

Blommor svämmar in till polisen i Örebro, som stöd till Peter Springare, som kan vara den enormt modiga människa som får svenska folket att vräka omkull åsiktsdiktaturen och etablissemangets förtigande PKförtryck.  

Advokatsamfundets chef däremot,  Ann /brunråttan/ Ramberg, i NA om Peter Springares visselblåsning om polismyndigheten i Sverige: "Det finns goda skäl att känna obehag". 

Verkligen? 

Inte oväntad DDR-reaktion: Det råder fotograferingsförbud på blombuketter som skickats till polismannen Peter Springare. 

Till slut: Rikspolischefen Dan Eliasson kommenterar nu Örebropolisen Peter Springares uppmärksammade inlägg på sociala medier i helgen.

– Som yrkesman ska han ju naturligtvis vara utomordentligt försiktig när det kommer till frågor om etnicitet, säger rikspolischefen Dan Eliasson. 

Varför då, polischefen? Om svar anhålles. 

Och, att vara "försiktig", är det bara ett annat ord för att Peter Springare imorgonbitti kommer att hitta en död häst i sängen?F-B- skribenten UW SKREV NYSS TILL AFTONBLADET, följande......
Vill bara meddela att ni för en bedrövlig nyhetsrapportering med anledning av det stöd som getts polisen Peter Springare vid Örebropolisen.
Sedan igår eftermiddag har en Facebook grupp startats "stå upp för Peter Springare" på mindre än ett dygn har gruppen fått 26.000 tusen medlemmar och det bara fortsätter att ticka på. Även medlemmar från övriga Norden, Europa och från USA.
Polishuset i Örebro hade vid lunchtid bombarderats med blommor från människor över hela Sverige alla med samma mottagare Peter Springare.
Och om detta vill ni inte rapportera, rent ut sagt för jvl.
Då övriga tidningar i Europa har tagit upp detta, Finland, England och nu senast även i Polen.
Svensk media är en katastrof.
Kommer publicera mitt mail till er på ovan nämnda FB-sida, och självklart även ert svar om ni inkommer med något sådant.
Vänliga hälsningar U W

7 kommentarer:

 1. Inte nog med att Peter Springare har visat att kejsaren är naken, kejsarens entourage visar sig vara lika nakna de också och dessutom gör de obsena rörelser. Det som händer är helt enkelt lysande.

  SvaraRadera
 2. Med rätta hyllas Springare.
  En hjälte i mina ögon.
  Svea

  SvaraRadera
 3. Aftonslasken liiiiiider å vååååndas!

  SvaraRadera
 4. Expressen har nu i kväll tagit upp saken. Rubriken lyder: Rasiststödet till polisen efter Facebookinlägg.

  Maggan

  SvaraRadera
 5. Vad är det för fel med att tala sanning herr polischef?
  Välkommen till verkligheten Eliasson!
  Folket har fått nog!
  Då sker det som sker!
  Inte klackarna i taket precis utan foten ner!
  Sluta upp med att hunsa med svenska folket!
  Vi har fått NOG!!!!
  2018

  SvaraRadera
 6. Blommorna är förmodligen ett grattis för att Peter Springare hittade ett svenskt namn i högen. Ett unikt fynd. Svensk är ingen folkgrupp.
  s

  SvaraRadera
 7. Såg att man tydligen inte skulle få fotografera blommor - Detta i salig Linne´s hemland1
  Borde vara en liten sensation världen över.
  vad säger till exempel den Japanske kejsaren?
  Denne gillar ju Linnelärjungen Thunberg och hans flora Japonica.
  Jungman Jansson

  SvaraRadera