söndag 5 februari 2017

PKmassan och journalistdrevet agerar med stor glädje nyttiga idioter.

En diplomatisk konflikt har blossat upp sedan Argentinas president Mauricio Macri skärpt invandringslagarna - en åtgärd som enligt den argentinska regeringen ska stoppa narkotikasmuggling, men som Bolivia menar är rasistisk. 

 Denna försvagning av statsskick visavi pöbelvälde är alarmerande, i synnerhet som globalisterna inte längre döljer sin härskarkamp.

Evo Morales anklagade Argentinas regering för att ta efter USA:s president Donald Trump och kallar deras nya migrationslag för rasistisk.
– Vi måste sträva efter ett gemensamt fosterland istället för att gå i USA:s fotspår, sa Evo Morales.


Vad globalism är, enligt läsvärd post från 2009.

-"Många har inte riktigt klart för sig vad termen globalism egentligen står för. Så här är det: Man är intresserad av att krossa allt som har med den nationella identiteten att göra, eftersom denna identitet går emot den globalistiska idén om en enad värld. 

Att man nu går lite lugnare fram än förr om åren med alla storkrig förändrar dock inte att slutmålet är det samma. Dagens globalister når sitt mål via inkrementalism, dvs … de inför planen … stegvis … inte för fort … utan långsamt … så långsamt … så att vi nätt … och jämt … reagerar! Inkrementalism sker … långsamt! 

Anledningen till att man vill ha en enad värld är att det först då är möjligt att kontrollera oss alla. Så gott som allt ägande kommer nämligen i framtiden att fråntas de olika nationerna; och all politisk makt kommer att flyttas utomlands, åtminstone när det gäller frågor av vikt : Allt för att förhindra att vi ställer oss på tvären. Kineser, indier och afrikaner kommer dessutom snart att börja köpa upp våra svenska företag, vår skog, våra hus och t.o.m. våra sjukhus och skolor — samtidigt som svenska affärsmän köper upp allt möjligt i deras länder. Anledningen till att detta tillåts ske beror på att man då på ett effektivt sätt krossar de fria suveräna europeiska hemländerna, vilka är storbanksägarnas dödsfiender. 

De utomeuropeiska länderna är dock inget problem för våra ägare, eftersom man redan i praktiken äger dessa. Men om någon av dessa vasallstater trots det sticker upp, så stänger man bara av tillflödet av pengar till deras banker, något man av allt att döma gjort i Zimbabwe. Vi kan vidare snart gå på en anställningsintervju för ett städjobb i Stockholm och bli utfrågade av en kines på engelska. Svenskan kommer nämligen snart att spela andra fiolen till engelskan. Vi har nämligen bedragit vårt eget modersmål, och en framtida skilsmässa är därför inte omöjlig. 

Det stora antal invandrare i landet bidrar dessutom till att vårt eget språk undermineras. Globalism är helt enkelt en attack på allt som har med en nations identitet att göra, och EU är dess huvudorganisation — åtminstone politiskt. Men vad värre är, globalismen verkar på flera plan, för vid sidan om nationernas identitet, så har man även för avsikt att attackera oss på det personliga planet. Och vad man hatar över allt annat är familjen, eftersom den är en nation i miniatyr. 

Kanske förstår vi nu lite bättre varför vi har så många ensamstående föräldrar och varför våra barn har det värre än någonsin tidigare. Globalism är i slutändan en attack på individen : Vi ska isoleras för att därefter förvandlas till medgörliga robotar som inte ifrågasätter våra ledares ord.2 kommentarer:

 1. Lysande skrift.
  Frågan är dock,om duktig idiot förmår eller kan ta till sig informationen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det krävs nog ett visst mått våld för att få av dom sne´brillorna och knäcket i lurarna.

   Radera