lördag 11 februari 2017

MP-Polisen Martin Marmgren vill bli BFF med Löfvén, Gardell och Schyffert.


Polisen Martin Marmgren har skrivit den modige visselblåsaren Peter Springare på näsan i aftonbladet idag. En väldigt smörig och tramsig debattartikel, polis Martin Marmgren är i mina ögon en lydig MP-fjärt som hoppas på löneförhöjning och bra befordran.

Men, Peter Springare talar klartext, baserad på egen upplevd fakta, han "antyder" däremot inget. Han säger sanningar som regeringen med Löfvén, Ygeman och Johansson med svarta tungor kategoriskt förnekar i alla medier.

Polisman Martin Marmgren (i mitten på bilden, bredvid Mehmet Kaplan):- "Många poliser, även jag, känner igen upplevelsen av att det är en oproportionerligt stor andel grovt kriminella som har utländsk bakgrund. Jag som själv arbetar i Järvaområdet associerar dock överrepresentationen mer till segregerade utsatta områden än till ursprungsland."

Eeeehhhh, Peter Springare har alltså INTE fel..... men han får inte skriva om det, för Marmgren associerar till en annan och rättare PK- slutsats.

PK-Marmgren kallar Springardebatten för "en polariserad debatt" där "olika epitet väl lättvindigt delats ut". "Missaktande generaliseringar av den sort som Springare gör sig skyldig populistisk och vinklad till hyllas på "rasistiska " högerextremistiska sajter och för de grupper som drabbas av den, har inte sedan 30-talet varit viktigare än vad det är just nu."


WOW, Marmgren, där kom allt på en och samma gång. WOW. 

Hela röda rasistkortet med missaktande generaliseringar och med olika  utslängda epitet, som "rasistisk, populistisk och högerextremistisk.  Ja, Marmgren fick t.o.m med sig "30-talet" i sitt hätska åsiktshat.  

 Snacka om att kasta dunderkross-stenar i glashus. 

Likadant på aftonbladets FB-sida där det väller in PK- försvarare för invandrade mördare, gruppvåldtäktsmän, blåljuspersonalmisshandlare, åldringsrånare, bileldare, knarkförsäljare och alla andra ickesvenska kriminella. 

Bara om/när vi alla vågar öppet se verkligheten, så kan vi lösa problemen. 

Annars inte.

8 kommentarer:

 1. Han drar naturligtvis rasistkortet. När han beskriver situationen i Järvområdet så handlar det inte om att det finns rasister där som attackerar polisen och räddningstjänsten. Utan det är vi som är kritiska till all mörkläggning som utpekas som rasister och högerextremister och fascister. Det gäller att skjuta budbärarna. Snart är majoriteten av svenskarna rasister. Poliser som Martin M klarar vi oss utan.

  SvaraRadera
 2. Det värsta dravel jag läst på länge. Inte ens "demokraterna" har lyckas häva ur sådant träck på senare tid. Helt klart siktar han på en polischefsbefattning. Länk för de nyfikna som inte vill sponsra "the Dark Side": https://unvis.it/aftonbladet.se/debatt/a/V7yb4/peter-springare-har-ratt--men-anda-inte

  SvaraRadera
 3. Självklart hasplar Marmgren ur sig floskler, han är ju miljöpartistisk politiker!

  Som för de flesta politiker i PK-sfären så är inte sanningen så viktig, det gäller att rädda sitt eget skinn i första hand, och sprida floskler...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! MP, denna utdöende bittra skara - LOL! Det förklarar allt.

   Radera
 4. Åsiktspolisen Martin Marmgren blir nog inte så långlivad i sitt distrikt, Järvafältet.

  Medan kollegerna slåss för sina liv, sitter syltryggen martin tryggt bakom skärmen, negligerar, ljuger och smutskastar majoriteten av poliskåren.

  https://polisen.se/Aktuellt/Handelser/Stockholms-lan/2017-02-10-2252-Valdhot-mot-tjansteman-Stockholm/

  "2017-02-10 22:52, Våld/hot mot tjänsteman, Stockholm
  Rinkeby. Polispatrull blivit angripna i samband med ett ingripande.
  I samband med att patrullen kontrollerade en person på Stavbygränd blev de attackerade med slag och sparkar av ett större antal personer. Patrullen fick också flaskor och glas kastade mot sig.
  I samband med bråket greps tre personer och fördes till polisstationen. De är misstänkta för vålsamt upplopp, våld mot tjänsteman, våldsamt motstånd och främjande av flykt.
  Tre poliser har fått uppsöka sjukvård"

  9 av 10 rapporterade i området är Heroinmissbrukare (min kommentar)
  http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/lR1g3/langarnas-nya-malgrupp--ensamkommande

  M(uslim) Partisten martin marmgren:
  Kanske dags att avsluta det frenetiska slickandet av spyan dan eliassons håriga rumpa, dra på sig skottsäkra västen och ge sig ut på fältet, uppleva verkligheten, stötta sina arbetskamrater och göra skäl för lönen.

  //SwExit

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Och dom drabbade kollegorna, älskar dom denne obehagligt korrekte propagandanisse?

   Radera
 5. Ondskans människor tar greppet över vårt land.
  Sverige behöver modiga män å kvinnor som Peter Springare!!!

  SvaraRadera
 6. Hoppas MP försvinner för all framtid det kommer inte något bra från folk som fabulerar och förvränger.
  En mindre, men illasinnad grupp som alltid är på tvärsan.

  SvaraRadera