onsdag 1 februari 2017

Minns ni socialdemokraten som åkte taxi från Sälen, till ett möte som han inte gick på.

"Det är okej att kalla mig taxisossen"

Den unge mannen som ville jobba för att öka jämlikheten, tänker precis som Tobleronesossen, Falskintygarsossen, Kulbosossen och Skattesmitarsossen, Lägenhetsaffärssossen m.fl, m.fl, m.fl att bära sitt ok med heder.

7 kommentarer:

 1. Det är alldeles för många "solochvårare" bland våra politiker!
  Ingenting blir kvar av våra skattepengar till "mantrat",vård,skola,omsorg.

  SvaraRadera
 2. Och konstigt nog dom unga har ett utländskt namn.

  SvaraRadera
 3. Lyxliraren på bild, blir med all säkerhet nominerad av såssarna till "stassminister",
  efter svitsaren!
  I bedragarpartiet finns det många skurkar att välja på.

  SvaraRadera
 4. Hur länge tror ni att det håller? Ca 3 miljoner privatanställda måste göda upp sig själva + resten av Sveriges befolkning, ca 10 milj. numera. Tänk att offentlig anställdas löner + skatt som de betalar kommer från skatten som de privatanställda redan har betalat in. Ja men de statliga företagen? Det finns några kvar men vem betalar politikerna och deras pensioner? Persson snodde ju vanligt folks pensioner så någonstans måste de också komma ifrån.
  Det var inte så länge sen som de privatanställda var över 4 miljoner. Goda gamla tider?
  Magdalena är rädd. Löfven vill inte ge ifrån sig makten. Men ladorna är tomma. Pensionärerna med höga pensioner flyttar utomlands. Samtidigt skickar bidragsberoende invandrare och asylsökande miljarder till sina hemländer. Det räcker inte att nåt knivföretag anställer en arab och börjar exportera knivar till Irak.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Svårt att tippa. Inte länge, de få som försörjer alla, går fler och fler in i utmattning och resten är utslagna offer för det nya "vardagsvåldet". På sin höjd fem år, om inget radikalt händer.

   Radera
 5. Varje gång jag har gått till pressbyrån för att köpa en tidning har det varit en kö med mörkhyade som vill skicka pengar via Westerunion. Undrar om företaget måste lämna nån sorts redovisning till Riksbanken hur mycket pengar förs ur landet?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Undrar hur många en svensk skattebetalare försörjer i mellenöstern/nordafrika.

   Radera