onsdag 1 februari 2017

Män, män, män. Tur att det inte är vita män som kommer i miljontal, då hade de svenska vänsterfeministerna själva handgripligen vräkt dom överbord.

EU-toppmöte på Malta i helgen.I ett utkast till toppmötesuttalande varnas för en ökad ström av migrerande män över centrala Medelhavet i vår och för att fler män ska dö under den farliga båtfärden.Det finns i dag mellan 700 000 och en miljon migrerande män inne i Libyen.– Då vet vi att våren är i antågande och att det väntas en ökad trafik med farliga farkoster över Medelhavet. Detta måste få ett stopp, säger Stefan Löfvén. 

"Stopp"? Vad menar han. Ska dom 700 000 flygas direkt till Malmö för att slippa faran på Medelhavet? Eller är det bara ännu ett ord som oplanerat flyger över hans läppar.


Över 181 000 män tog sig över centrala Medelhavet under 2016. Det var en ökning med 15 procent jämfört med 2015.

I toppmötesutkastet står att alla åtgärder måste genomföras med full respekt för mänskliga rättigheter och internationell rätt, samt i samarbete med FN:s flyktingorgan UNHCR.

 Har mottagarländernas medborgare några mänskliga rättigheter kvar?4 kommentarer:

 1. Libyen är Trumps problem. Fanns ingen orsak till att bomba landet och mörda Gaddafi, bara för att han inte ville gå i amerikas ledband. Några får väl ta emot eftersom vi var med där nere i kriget.

  SvaraRadera
 2. USA skulle bygga upp landet igen, så organiserat som det var innan. Tacka Obama, fredspristagare, för förstörelse!

  SvaraRadera
 3. Carina-Fina gör som få, gör en logisk kullerbytta i rubriken. Sen måste läsaren själv förstå att det är mycket färre araber än afrikaner som riskerar sina liv på Medelhavet

  Om @Jacobssons tankar(ovan)menar att Trump ska städa upp efter Hillary (läs Obama)misstag är det inte relevant. FN, USA, EU och Sverige dödade den ledare som kunde kontrollera Libyens gränser.

  Tyvärr är den tiden över. Västvärlden anser att demokrati är lösningen. Men är det inte så att både för FN och New World Order är målet och metoden, att först eliminera alla nationalstater, både demokratier och diktaturer, innan den överstatliga världsordning tar tronen som den gudomliga globala makten?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, anonym. För alla som vågar se sanningen i vitögat är svaret på din fråga dessvärre JA, planerna är långt skridna, och alla träskallar applåderar sin egen undergång.

   Radera