torsdag 2 februari 2017

Allas lika värde gäller inte svenska barn i det Sverige som reinfeldt skapade. Och som Jonas Gardell likt en rapande papegoja försvarar - tills detta drabbar hans egna barn.January 29, 2016 ·Förtvivlad svensk mamma skriver på FB. PS, jag har tagit bort namn och adresser för att inte riskera hämndåtgärder mot familjen.


- Domen kom kl.11.00 idag från Tingsrätten.4 killar jagar min son på 2 mopeder. Dom stoppar honom samt prejar in honom intill väggen.Hotar verbalt och med knogjärnskniv och rånar honom på hans moped 22 April.

3 killar av 4 nekar och säger att dom lämnade kvar min sons moped på gatan.Den fjärde killen erkänner i polisförhöret i detalj att dom rånat min son med knogjärnskniv och hot MEN han ljuger sedan i rätten (skiträdd) och påstår att han inte ens var med vid detta tillfälle.Ett vittne såg delar av förloppet från sitt köksfönster hur dom 4 killarna tog mopeden och mopeden återfinns ca 2 månader senare i ett skjul nära en av killarnas bostad.

Förr oss har detta inneburit:9 månaders väntan på rättegång om grovt rån
9 månaders ångest
 9 månader oro.
9 månader av rädslaI dag kom domen!

Alla 4 går fria och vi har därmed fått betala självrisker, ny moped, arbetstid mental energi m.m för att vår son blev rånad med våld hot och vapen.Jag kan inte deras språk jag förstår inte deras värderingar och säkert var de som inte har svenskt medborgarskap oroliga.......men vi ville bara ha fram sanningen, skadestånd blir oviktigt i en sådan här fråga.

Hur ska vi nu få vår 16 åring att förstå vad rättvisa är? Hur ska vi förklara att sanning är viktigt? Hur ska vi förklara att inte personerna i rättssalen trodde på honom och kanske värst Hur ska vi förklara att vi måste sälja hans nya moped då vi inte vill" Ge bort den" till 4 nya killar i vår som har pistol!

Alla ni som är föräldrar prata med era barn om de konsekvenser som kan bli om dom visar sina mobiler, plånböcker, mopeder och liknande då dessa rån och stölder blir allt vanligare och mer lär de bli då det är så lätt att gå fri.
Jag är en mycket ledsen mamma idag och har tappat tron på ett säkert samhälle!·8 kommentarer:

 1. Förlåt!
  Gardell egna barn?
  Är du elak?
  Jungman Jansson

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gardell och maken har ju barn med två lesbiska kvinnor som dom har delad vårdnad med. Det nu på modet varannan veckas barn. Vet inte om det är ett eller två barn. Om de två paren separerar och alla fyra hittar nya partners så får det här stackars barnet flytta runt var fjärde vecka... Sverige idag. "barnets bästa".....??
   Anna

   Radera
  2. Om du har barn är inte det ditt eget/dina egna?

   Radera
 2. Jonas Gardell tillhör den rika överklassen och har därmed råd att köpa sig fri från all s.k mångkultur. Sannolikheten att han och hans anhöriga ska råka ut för något obehagligt är inte så stor i hans helvita rikemansområde. Dessutom tillhör han en skyddad (av)art och har rätt sorts tankar, med privilegiet att hata och förvränga om oliktänkande i alla mediakanaler utan att ifrågasättas.
  Inte konstigt att det inte blir så lyckat när han inte upplever det samhälle som vi andra tvingas leva i.
  /Bosse

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om du tror att Söder i Stockholm är ett helvitt rikemansområde vill jag informera om att du har fel. Föreslår att du åker dit på studiebesök.

   Radera
  2. Jag vet inte fördelningen mellan bostads- och hyresrätter och kan därför inte avgöra den genomsnittliga förmögenheten. Jag vet bara att priset per kvadratmeter är bland de högsta i landet. Jag har dock besök Södermalm med två - tre månaders intervall det senaste året och det jag frapperats av är avsaknaden av "rasifierade" på gator och torg. Nivån ligger i paritet med norrländsk glesbygd i inlandet, det vill säga väldigt nära noll.

   Jag kan rekommendera de eminenta bloggarna Johan Westerholm http://ledarsidorna.se/2014/06/gravol/ och Julia Caesar http://snaphanen.dk/2014/06/08/sondagskronika-soders-olyckliga-overklass/

   Radera
 3. En tragisk historia om rånet. men detta är Sverige av idag. Skilda rättsystem för etniska svenskar och "sk nyanlända", ingen nyhet, tyvärr.
  Det enda positiva jag kan se är stt det skapats minst en blivande sd-are.
  När man börjar slira på rättssystemet, då är man mycket illa ute!
  Att här ens nämna "samhällkontraktet" är en skymf mot alla hårt arbetande svenskar!

  SvaraRadera
 4. Sossarna har gett sig f-n på att köra vårt samhälle i botten.

  SvaraRadera