söndag 8 januari 2017

Mycket otäcka tider med politisk och medial kortslutning.Hela USAs förlegade etablissemang och agendamedia är i psykos. Nu försöker dom inbilla folket att det finns Putinspöken och att den dag Trump svärs in så kommer underjorden att öppna sig. Det överspända och nervösa terrordrabbade folket tror dem, bryter ihop och grupp-gråter via Iphones eller på krogarna.

Den riktiga storyn om konspiration är istället den mäktiga och så gott som enhälliga propagandahetsen, som mainstreammedia förde mot Trump under valkampanjen. När man betänker hur intensivt ensidig rapporteringen var, är det ett under att Trump vann. Det amerikanska folket har kommit så att misstro statsmedia, att den uppiskade hatmobbingen och personförföljelsen förmodligen var det som hjälpte Trump till seger, inte Putinspöket.


Vi har nu smittats av samma sjuka paranoia-epidemi i Europa, västmedias kollaps är gigantisk. 

På Wolodarskis agendablad ikväll läser jag Ewa Stenberg: - "Ytterst finns en rädsla för att Ryssland ska hjälpa fram Jimmie Åkesson.Regeringen ser en risk för att Ryssland kommer att manipulera den svenska valrörelsen nästa år. Statsministern har svårt att svara på vad regeringen ska göra i så fall." 

Den ynklige statsministern håller med: "Putin kan göra samma sak mot lilla mig!!"

Så om SD blir det största partiet efter valet 2018 - då är det redan klart - det var Putins fel. Inga av sjuenighetens nonsenspartier eller deras pajaspolitik kan beskyllas, så praktiskt.

Det vi nu ser är ett enstämmigt och samordnat drev startat av EU-media och EU regeringarna. Den Nya Världsordningen är klart sjösjuka, när dom inför valen i Tyskland, Frankrike och Holland inser att dom är rökta. 

Det hade kunnat vara ett sant nöje att se potentaterna förvränga, förstora, förfalska och bedra, när dom inser att dom snart är utmanövrerade och håller på att förlora sina privilegier, sin makt och status. Dom sliter i varenda tillgänglig nödbroms: "Vi har inte gjort nåt fel! Mörka krafter och Putin är dom skyldiga!" 

Men skrattet fastnar. 

USAs och EUs moraliska och globala undergång mitt framför näsan på oss är mycket olycksbådande.8 kommentarer:

 1. Ha.ha,ha,ha Löfvén,Sveriges nye stå upp komiker!
  Skitdåligt!!!

  SvaraRadera
 2. Ewa Stenberg tror på Tomten. Eller har hört röster inom sig. Journalist på DN Ha,Ha.
  Sitter i regeringen snart bland alla andra stollar.

  SvaraRadera
 3. Det är förmodligen ett krav att man inte förmår att tänka själv för att bli agendajournalist. Men ändå tycker jag att om de lyssnat på vad Chris Wallace säger i den beramade intervjun med Reince Priebus så hade de inte skrivit detta:

  "USA:s blivande president Donald Trump godtar slutsatsen att Ryssland ligger bakom dataintrång i USA. Det säger hans stabschef Reince Priebus till tv-kanlen Fox New." (SR)

  Chris Wallace Börjar med att konstatera att det är 33 dagar till installationen. Intervjun är tre veckor gammal och oändligt mycket har hänt sedan dess.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tänk om alla människor i väst var lika ivriga sanningssökare som du, Argus!

   Radera
 4. Och det gäller att vi inte ska se att det stora hotet är islamiseringen av Sverige. Oavsett var man rör sig i Sverige så är det fler och fler muslimer man ser, fler och fler kvinnor och tjejer med slöjor eller heltäckande kläder. Ensamkommande unga män ser man också överallt. Och på alla politiska nivåer jobbar man för högtryck så att alla asylsökande ska få tillgång till ALLT. Däremot så ser man inte många ryssar här. Av någon outgrundlig anledning så finns det många svenskar (främst politiker och journalister) som vill att Sverige ska bli en islamistisk stat.

  SvaraRadera
 5. Hoppas Putin kommer och hjälper oss arma folk.

  SvaraRadera
 6. You could be qualified for a complimentary Apple iPhone 7.

  SvaraRadera