måndag 23 januari 2017

Madonna, USAs Malena Ernman - Stor i orden, liten på jorden.

Madonna älskade rollen hon spelade igår. Nästan som Evita.

 Inför alla miljoner henpersoner (som inte visste varför och vad dom gjorde där) hyllades Madonna när hon sa att funderat länge, läste sen från en lapp, och vrålade ut att hon ville spränga Vita Huset i luften. Med familjen Trump däri, får man förmoda. 

Idag kommer eftertankens kranka blekhet, alla systrarna har gått hem till sina avslagna verkligheter, dom rosafärgade luvorna och vaginautstyrslarna är skrynkligt nertryckta i en soptunna nånstans i en park, och ingen lyssnar på Madonna. 

Då kommer verkligheten ifatt, vad får man för ett sådant dödshot mot presidenten i USA, tio år? Tänkte inte på det, då, när hon bars på vingarna av "feministernas" hejarop, så idag twittrar den f.d stjärnan att hon "inte menade" vad hon sa, det var bara en "metafor".

Hon förstår inte vad en metafor är. Det finns inget metaforiskt med att uttala ett sprängdåd mot ett hus. Sätt kossan bakom galler.

Vänsterextremisterna är så förutsägbara..... gemena och förljugna i massornas skydd, men drunknande i patetiska undanflykter när de ställs till svar. Dessa ihåliga och poserande vänsterkvinnor är bara ett taffligt skämt för vilken sak du jour dom påstår sig representera.

 


4 kommentarer:

 1. Det är enkelt att skapa en masspsykos i sjuka människors hjärnor.
  Detta utnyttjar vänsterdjävlar å muslimer!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Arma försvarslösa männisor som går på detta. Och armast av alla - vi som drabbas av dem.

   Radera
 2. Jag må erkänna att jag hade några låtar med henne på en Spotify-spellista. Hade, preteritum (imperfekt för dem med utbildning före 1990). Samma sak för Bruce till exempel som hävdar att har har arbetarbakgrund men spottar på den stora andel med arbetarbakgrund som röstade på Donald.

  SvaraRadera
 3. Gamla utslitna idoler byts ut, Argus, nya äktare tillkommer, hoppas jag.

  SvaraRadera