söndag 22 januari 2017

Global hatmedia i gemensamt propagandakrig mot president Trump.Så alla seriösa gamla tidningar håller på och räknar människor som står på en gata. 


För min del - om bara ett dussin människor dök upp på installationen, och tio miljoner marscherade - så ändrar inte detta på valresultatet. Så, lägg ner.

 Över 60 miljoner människor röstade på Trump, av vilken anledning vet vi inte, kanske dom proteströstade mot hysteriskt falskljugande massmedia och det korrupta etablissemanget, och bara satt hemma och garvade åt hela föreställningen. 

Speciellt åt SVTgycklaren Peter Rawet och aftonbladets/SVTs uppjagade ryktesspridare Carina Bergfeldt.  6 kommentarer:

 1. Journalistkåren består enbart av skvaller kärringar!
  Icke en enda hederlig journalist finns i kåren!
  Tvi vale.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den förste presidenten att rensa upp i maktträsket av gamla DDR- redaktioner. Det blir tufft. Dom som kan förvanska alla sanningar och dessutom hbärntvätta läsare. Trump behöver allt stöd han kan få.

   Radera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

   Radera
 2. Ha, ha, ja hon Bergfeldt är så upprörd att hon snubblar på orden. Det är rent komiskt att se och höra henne rapportera nu när hon totalt har gett upp tanken på att vara opartisk. Hon är så uppfylld av hat mot den man som säger sanningen om fulmeida att hon inte längre kan dölja sina hånflin och suckar och himlandet med ögonen. Hennes reportage borde användas som exempel på dålig journalistik vid medieutbildningar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ögonen glöder och kinderna blomstrar av hetsiga rosor, har aldrig sett nåt värre, ja Porseryd och Rawet då, hon är alldeles till sig i trasorna. Man häpnar.

   Radera
 3. Rawet betedde sig som en byfåne utsänd av SVT´s dårhus.

  SvaraRadera