lördag 7 januari 2017

Det här börjar bli löjligt, USA.

Dom som kallar sig världens cyber-stat nummer ett grinar som dibarn för att Putin vunnit valet åt Trump. Genom hacking. (!!!)

CNN har helt tappat det ikväll, de celebra och nymejkade TV-journalistdrottningarnas ögon står som råttpittar, de välansade dyra frisyrerna vibrerar elektriskt, och dom hulkar förnärmat ur sig hämnden över Trump. Hans brott? Han vann valet i USA över Obama och the Clintons.

Eeeehhhh.....Världens malligaste cybernation, varför förhindrade ni inte ryssgluttarna? Vad gjorde cybervärldshärskarna CIA? Kliade sig i örat och tog en till double on the rocks eller rökte på? 

Som ett fotbollslag som fått stryk med 50-0 är det omöjligt att bortförklara, man måste ta till yttre faktorer. Det känns som om jag vaknat upp 1950, när den statsunderstödda ryssförföljelsen var som värst. 

Huvudanledningen till att Hillary Clinton förlorade valet är att hon och hennes lakejer i media övertrumfade Donald Trump i lögner och desinformation. 

Det behövs ingen "rysk intervention" för att se att  islamism, "jämlikhetssträvanden", "allas lika värde"är moraliskt bankrutt, och kommer att förkastas av hyggliga människor i den tysta majoriteten. 

Det här är bara början.6 kommentarer:

 1. Man ska komma ihåg att världens mest effektiva säkerhetsorganisation lär vara Stasi. Kan finnas kvar i svensk politik dom som jobbade som spioner åt Stasi alternativt kände till deras verksamhet. CIA har väl en historia fullt av skandaler, inblandning i många länders inre angelägenheter. KGB-s historia är väl inte fri från skandaler. numera har vi ju dessutom Facebook där vanligt folk är beredda att låta hela världen få ta del av deras privata liv. Clinton och hennes gäng (inklusive finansiärerna, Soros med flera) är historiens sämsta förlorare.

  SvaraRadera
 2. Amerikansk TV och tidningar är snart sämre än Svenska SVT och tidningar. Trodde det var omöjligt.
  s

  SvaraRadera
  Svar
  1. Till skillnad mot Sverige där all etablerad media är vänsterliberala finns alternativ i USA, Fox News till exempel.

   Radera
 3. John MvAfee, skapare av McAfee-antivirus, intervjuas av RT: https://youtube.com/watch?v=E7t5zbKnvQk

  Hans främsta argument är att KGB, GRU eller vad de nu heter skulle inte göra dessa nybörjarmisstag:

  Använda ett och ett halvt år gammal mjukvara
  Använda ett kyrilliskt tangentbord
  Lämna kvar tidstämpel för kompilerin
  Använda en IP-adress som kan kopplas samman med dem.

  Det är snarare en fjortonårig hacker som varit i farten.

  SvaraRadera
 4. Frank Virtanen skriver att han hade bara ett fel under fjolåret, att han trodde att Trump skulle förlora. Han lovade att äta upp sin hatt om det blev så. Men nu säger han triumferande att han inte hade fel. Ryska spioner har sett till att Trump fick 3000000 (undrar hur man kommit fram till det) Det är alltså det allt handlar om, att Virtanen och hela PK hade fel, och det kan dom bara inte erkänna. Då passar det att komma med att det var Putin som infiltrerade den amerikanska valrörelsen och därigenom såg till att Trump vann. Vilka dåliga förlorare.

  SvaraRadera
 5. Ett litet fel i min förra kommentar. Virtanen lovade att äta upp sin hatt om Trump vann.

  SvaraRadera