måndag 16 januari 2017

Det är bara att bojkotta Östgöta kök, Grand Hotell och alla andra stöveltrampande åsiktsförtryckare.


NORRKÖPING. Sverigedemokraterna i Östergötland planerade att hålla en middag i Östgöta Köks lokal på Nya torget i februari. I fredags eftermiddag fick emellertid SD besked om att Östgöta Kök inte ville hyra ut till Sverigedemokraterna.

Thomas Hallgren på Östgöta Kök hänvisar bland annat till personalens arbetsmiljö när han förklarar varför restaurangen sa nej till SD. Thomas Hallgren får gärna berätta vad som händer med krogens arbetsmiljö när SD äter mat där, och om enskilda SD-väljare har samma negativa påverkan på arbetsmiljön.

– Det är absurt att man väljer att neka Sveriges tredje största parti att hyra en festlokal för en inofficiell middag. Jag beklagar verkligen att man som sverigedemokrat inte behandlas likvärdigt med andra kunder, säger Clara Aranda. Länk. 


6 kommentarer:

 1. Hyckleri i största mått: "Östgöta Kök har på bara ett par år gått från en till fem restauranger. Deras filosofi är att inkludera alla Norrköpings invånare som gäster och sedan uppfylla deras olika behov genom att ha olika koncept för restaurangerna. Vi pratade med Thomas Hallgren om att verka i sin hemstad." (http://affarsstaden.se/esb-article/ostgota-kok/)

  Ta utskänkningstillståndet av dem och tvinga dem att byta till en namn som inte tillhör östgötarna eller andra svenska folkgrupper.

  P.S. Nedrankningen har redan börjat på Google och troligen även på andra ställen. D.S.

  SvaraRadera
 2. UUuuuuuuuh, värsta värsta dubbelmoralen. Folk måste börja lära sig att förstå vad det är för intolerans dom applåderar.

  SvaraRadera
 3. Innan "allas lika värde" kom i ropet så skedde inte såna här saker. Man kan alltså tolka allas lika värde som att alla är inte lika mycket värda.

  SvaraRadera
 4. Kan du förklara hur du menar att Östgöta Kök är "stöveltrampare"? Varför illustrerar du ditt inlägg med judar från nazitysklands tid?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hur vet ni att det äro Judar?
   Kan vara förtjänta utlänningar som tilldelats Serafimerorden!
   Romernas chef, som tillsammans med hustrun fick ett hastigt slut ( "äntligen..."
   1990(?) i Rumänien.
   Den grabben hade ju tilldelats Serafimerorden och Elefantorden från Danmark.
   Starkt marscherat av en skomakare...

   Jungman Jansson

   Radera
  2. Som konstnären sa..."Skomakare bliv vid din läst" !

   Stefan H

   Radera