torsdag 1 december 2016

SVT är en suicidal risk.Kom hem sent, satte på SVTs Aktuellt, slängde mig i soffan - och fick dåndimpen - Igen! Trots att jag är härdad - Herrrrre Gud! 

Det stod två kvinnor med Fi-look och talade om den skakande blodiga slakten av Aleppo, och nickade i saligt och överdrivet teatraliskt samförstånd med Nike Nylander. Dom hade alla tre hittat den Store Satan, dvs Ryssland. Och ve - nu kommer hans BFF i Vita Huset att störta världen i blod, terror, jämmer och elände. Trion i studion snyftade högljutt om hur Putin och Trump kommer att göra flugorna lyckliga över allas våra blodpölar innan jul.

Sen äntrade dom nysminkade b-skådisarna Bodström S och Schenström M Aktuelltscenen, mitt emot varandra, för att låtsasfäktas och partiflamsa om dom nya opinionssiffrorna, där C och V är dom stora vinnarna, youhouu! Det är inte otippat C och V som tagit alla MPs flumväljare, inklusive alla SVTs, SRs, DNs, aftonbladets och expressens journalister. Opinionsvinnaren SD? Negligeras ännu efter tio år eller likställs fortfarande med hin håle själv.

Ja, vad ska man säga?? Ring 112.

Jag stängde snabbt av ljudet för att slippa hamna i akut panikångest, slapp på så sätt höra kulturnyheterna tokhylla svenskhataren Gellert Tamas i den privata vendettan mot Akademibokhandeln, och Lena Sundström på 1an om rätten att vara kommunist och ta över media med propaganda.

Nog med självplågeri. Off-knappen tycks vara förnuftets enda räddning, bevare mig väl.

5 kommentarer:

 1. Uppdrag Granskning i går var ett väldigt bra program, så ska journalistik bedrivas. Där fick man höra offer för terroristerna i Paris prata, utan att man samtidigt pratade om islamofobi och främlingsfientlighet. Man fick också veta mycket om att Sverige är en fristad för IS-terrorister. Belkaid, som koordinerade Parisattentaten, hade ju gjort praktik hos Omars butik i Gamla stan. Säpo hade haft Omar under radarn i 15 år men inte lyckats få fast denne muslimska aktivist. Säpochefen lovade svenska folket att dom gör sitt yttersta för att såna som Omar ska stoppas. Fan trot. Det borde Nike N ta upp, att det Sverige ser till att aktivister från Sverige deltar i kriget i Aleppo. SVT ser till att det hela tiden är ett program typ "Jag är muslim", och Lena Sundströms program plus många till.

  SvaraRadera
 2. Det är märkligt att en person vars föräldrar flydde (?) den stalinistiska terrorn i Ungern 1956 är en varm anhängare av detta system. Undrar om vad gemensamt han har med Soros?

  Det har visat sig gång på gång hur stater gör sig av med löskefolk som Sverige beredvilligt tar emot. Det är dags att göra om Flyktingkonventionen som handlade om europeiska flyktingar från början men genom "New York-protokollet" 1967 kom att handla om hela världens flyktingar. Bra jobbat där, Frankfurtskolan. Egentligen upphör flyktingstatus när man avreser från första säkra land men det behöver stadfästas i en omarbetad form av konventionen för att de underbegåvade ska förstå det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. En mycket obehaglig man, med en pompös övertro på sig själv. Undrar hur hans hjärna marinerats i så mycket arrogant hat mot oss?

   Radera
 3. Hatar verkligen att behöva betala för denna hjärntvätt. Funderar starkt på att bygga in hela huset med 2-meters plank enbart för att slippa.

  SvaraRadera