fredag 2 december 2016

Reinfeldt är komplett oduglig som statsminister och författare. Att SVT nu gör honom till TV-programledare är en spark i ögat på folket.


Fredrik Reinfeldt har börjat en ny bana. I kväll på PK-TVberättar den forne statsministern om hur han i nya SVT-programserien "Toppmötet" intervjuar fyra av världens tidigare makthavare.

Svenska folket kommer för alltid att komma ihåg Reinfeldt som den som förstörde Sverige. En diktatorisk maktgalen man som tvingade cancersjuka att gå till jobbet samtidigt som han "öppnade våra hjärtan" för en fullskalig invasion. Reinfeldt är symbolen för välfärdens och trygghetens undergång, en man som sen smet ut bakvägen och som alltjämt oblygt berikar sig på skattebetalarna genom effektiv "planering".

Nu är den havererade ministern  "kändis" i SVT och i skvallertidningarna. En föredetting som intervjuar föredettingar? Nästa år julvärd, året därpå läsare av Nyårsklockorna, sen allsångsledare på Skansen. 

Med åsiktstkamrater kommer man hur långt som helst.

8 kommentarer:

 1. Före detta minister, författare,föreläsare och nu intervjuare.
  Behöver nog hjälp av andra föredettingar att förstå varför just han är en föredetting.
  Han vill synas, inte bli bortglömd.
  Tyvärr kommer vi att minnas honom som den värsta ministern och odlandet av missämja mellan Sveriges befolkning. Han kallade oss med åsikter för rasister, till dödsdagar kommer jag och många med mig aldrig förlåta sveket mot oss som såg vart Sverige var på väg.Härskade genom att söndra.
  Nya försök till comeback får vi säkert se ett antal gånger.Vanligt beteende bland politiker som inte förstår att dom är körda.
  Kan inte begripa att någon ens vill lyssna på den tråkmånsen eller ens läsa hans så kallade böcker.

  Han rår för det mycket av Sveriges kollaps.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fantastiskt bra skrivet Carina och Elisabeth !!

   Stefan H

   Radera
  2. Tack Stefan H.

   Radera
 2. Tyvärr alla i Sverige som inte bor nära utlänningsgetton tycker han är bra. Lika med Göran Persson, alla som fick pension före hans avgång älskar honom. Några kvinnor tycker även att han är sexig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. De flesta jag känner, ingen av dem bor ens i närheten av utanförskapsområden, tycker att han är den största skit som suttit på en taburett. Det är nog bara i hans egen sjuka värld som han är omtyckt. Inte ens en svagsynt kvinna kan tycka att han är sexig då hans dryghet garanterat repellerar dem. Själv blir jag akut illamående då jag ser och hör henom.

   Radera
 3. Förstår inte varför alla dessa avdankade politiker frågas för att tala hur de har blivit avröstade och för det får det hundratusentals kronor i arvode.

  SvaraRadera
 4. Par i landsförrädare på samma bild. Tog de med Clinton och Obama så blev det fyrtal.

  SvaraRadera
 5. Vämjelig är bara förnamnet....

  SvaraRadera