måndag 12 december 2016

Adrian Kaba, S, ska göra saltomortaler över att inte vara SDare i cirkusSverige.


Han hade flåtts levande av wolodarski, SVT/Sr och dom andra i statstrogna medier. Men sosse, nja, media orkar inte bry sig mucho.

I november arrangerades "Mänskliga rättigheterna" på skrytiga Malmö Live och spårade ur(SIC).

- ”Situationen upplevdes som hotfull och kränkande av flera av panelisterna och andra i rummet närvarande.” Det skriver mänskliga rättigheternasarrangören i ett brev, och anklagar en högt uppsatt S-politiker i Malmö, Adrian Kabe, för hot mot deltagare. 

Den omtvistade S-politikern anklagas för att ha kallat personerna för ”radikaliserade extremister” och frågat om de skulle ”ses utanför lokalen”. 

Flera i rummet ska också ha känt att Adrian Kaba hotade med att misshandla dem. Adrian Kaba beskylls också för ”maktmissbruk” eftersom han flera gånger framhävde sin egen roll som politiker, enligt arrangören.

"Det här är grovt förtal", säger den anklagade politikern Adrian Kaba. Som tidigare kommit hyfsat undan med både antisemitism och rasism.

Fast, vi fattar ju, klart han är skyldig, ni hör ju själva hur dom nysvenska bevisen trillar in. Offren har "upplevt" hot och kränkningar, och de ska också också ha"känt "att Kaba hotade med misshandel. Dessutom har han som är politiker sagt att han är politiker. I rest my case. 

Detta är det enda verkligt allvarliga brottet i Sverige idag - hatbrott mot någon ickesvensks upplevelse. Kränkt nysvensk har alltid rätt. 

Och ändå bryr sig inte media? Haken?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar