måndag 12 december 2016

Alla dessa flickors lidande i Sverige, hade kunnat förhindrats.

Om dom PKtroende hade berättat i sina annonser för den muslimska omvärlden, inte bara hur mycket gratis bostäder, livstidsförsörjning, mobiler, datorer, körkort, läkare, tandläkare, skolor osv man får i Sverige - utan att det kommer strikta lagar om barns/kvinnors rättigheter, och en mängd andra skyldigheter, med i paketet. 


Det var i september som den nioåriga flickan i Uppsala berättade för sin lärare att hon flera gånger utsatts för våld i hemmet. Flickan hade blivit slagen med tillhyggen av sin mamma som även dunkat hennes huvud i väggen - för att hon inte ville ta på sig slöja.
Även pappan var delaktig i brottet genom att uppmana mamman att slå dottern hårt.
Uppgifterna ledde till ett omedelbart omhändertagande och hon placerades i jourfamilj.
Flickan hade ärr på kroppen som enligt rättsläkare kunde ha orsakats av yttre våld.

I november dömdes mamman av Uppsala tingsrätt mot sitt nekande till villkorlig dom för misshandel av dottern. Sedan mamman släppts från häktet har hon överklagat omhändertagandet. Hon begär att dottern ska återvända hem men flickan vill inte lämna jourhemmet.

Förvaltningsrätten skriver att föräldrarna inte verkar kunna sätta sig in i dotterns situation. Domstolen menar att hennes hemförhållanden måste utredas närmare av socialtjänsten och under tiden ska tvångsvården fortsätta.  

Sverige och de muslimska kvinnorna behöver inte Fi. Lägg ner skiten omedelbart.

2 kommentarer:

  1. Fel, vi behöver Fi.
    Iaf så länge de håller sig rejält under 4%.
    Då gör de nytta...

    SvaraRadera