torsdag 24 november 2016

Ygeman håller självmant handen, när Eliasson sjunker.Christer Tovesson, FB:
-"Först körde fd statssekreteraren Dan Eliasson Migrationsverket i botten, sedan var det dags för Försäkringskassan (med raderade e-mail som normalt skulle rendera i fängelsestraff) och sedan januari 2015 är han av sosse-vännerna utnämnd till Rikspolischef och har på knappt 2 år kört rättsstaten i botten."


Jag tänker att allt började gå åt helvete i Göteborg vid EU-toppmötet 2001, när polisen stod och predikade att de inte tänkte "provocera", mitt i haglet av gatstenar och brinnande bål av uteserveringsmöbler på Avenyn. Senare skulle kommenderingschefen Håkan Jaldung åtalas för olaga frihetsberövande (!). 

Jag minns med ve och  fasa hela den sönderslagna gatan och det vilda hatet som lyste i ögonen mot dom utkommenderade poliserna. 

Sen har det bara gått utför, varje ingrepp polisen gör möts av stenar, bakhåll uppeldade fordon, "snutjävel", "gris", "aina" och värre ändå. Om polisen tar tag i en kriminell så trillar vederbörande till marken och vrålar "övervåld" och "polisbrutalitet" för allt han förmår, och vrider sig i "smärtor". Medan gängpolarna filmar allt på mobil och skickar mot en slant till tacksamma expressen och aftonbladet. 

Sen följer dom svarta löpsedelsdreven mot den oskyldige enskilde polisen, som bara gjort sitt jobb, till dom gapande extremvänsterns, mediasocialisternas, dom rasifierades, genusseparatisternas, identitetsmegafonerns och religionsnormkritikernas segerjubel. 

Sen fick poliserna en broiler i manschettknappar till chef, en maktgalen nolla som klädde ut sig till polis, och verkligen, verkligen - av hela sitt hjärta - stöttade - BUSET och deras högljudda vänstersvans. 

Hur skulle det ha kunnat sluta annorlunda med kaffe, grillning och ängslig  ickeprovocerande dialog?


8 kommentarer:

 1. jungman janssonKära hjärtanes!
  87,2% önskade ju tydligen detta.
  Låt dem njuta.

  SvaraRadera
 2. Vänstern gilla att ställa till oreda.
  Håller med tidigare anonym,"låt dem njuta".
  Svea

  SvaraRadera
 3. Hej carina,nu väntar jag med spänning på att du ska skriva några rader om slagskämpen i sd,,,han blir väl utesluten nu va?dom plockade ju bort anna förra veckan,,då är det väl dags att ta bort den självförsvarande killen med två livvakter?har du några åsikter om det carina,visst ska väl sd vara rättvisa? Eller det kanske inte gäller alla i sd,, eller är det bara en del som tycker det ledningen vill att dom ska tycka som får stanna kvar

  Har du märkt vad sd är för ett parti carina?
  Pelle

  SvaraRadera
 4. Roligt, att vänstern reagerar på, som deras chef sa, "tjafs", speciellt nu när han, varit i SaudiArabien, fast ett järnrör är värre. Extra skoj är, att landet rasar, medan vänsterpacket kör sitt om värdegrund och håller truten om förminskade kvinnor i det offentliga rummet. Sverige är en ankdamm med vare sig tillopp eller avlopp. Dollarn står i 9.28 och rubrikerna efter alla mord, skjutningar, fallerar skola mm, är Bonde-Eriks köelekssmussel. Snacka om lågvattenmärke.

  SvaraRadera
 5. Absolut,,frågan är vad man ska rösta på,,hoppas det dyker upp en svensk trump

  SvaraRadera
  Svar
  1. Får jag bjuda på lite Runeberg?
   "flärdlös, trumpen och lugn, med en järnfast ära i djupet"...
   Likplundraren Pistol!
   Ja, dj-lar.

   Jungman Jansson

   Radera