lördag 5 november 2016

Vem är det som skrattar åt Henrik Schyffert så snoret rinner?

Från gårdagens Parlamentet visar Schyffert att han numera har två skämt på sin repertoar.

Ett med indianskrud och ett utan.
11 kommentarer:

 1. Trist typ, en nolla. Ser verkligen äcklig ut på bilden.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hans IQ ligger nog jämsides med Löfvéns.

   Radera
 2. Vilken idiot. Och detta sänder TV4?
  Anna

  SvaraRadera
 3. TV4 har stannat på kiss och bajs stadium, för 5-åringar. Barn-tv som inte ens attraherar barn. Man ska titta bara för att få veta hur dåligt dåligt kan vara.

  SvaraRadera
 4. Allt har en förklaring,
  ….även överdrivet, rabiat hat mot sina oliktänkande landsmän!
  Media är osannolikt naiva när de negligerar symtomen och i stället förstärker och torgför dem, medberoende är den tyngsta av bördor!

  TRAGISKT, men henrik är tydligen drabbad av bipolär sjukdom, Xenofili (sjukligt fixerad vid främlingar); lite om sjukdomssymtom och förlopp:
  http://bipolar.forum24.se/bipolar-about8107.html

  Skilsmässan från Bea Uusman kom inte som en överraskning, den skenhelige henrik har (enligt kollegor i mediebranschen) kopulerat sedan 2006 med den 20 år yngre syriska flyktingen nour el refai, innan svinet henrik vågade ta ut skilsmässa och gå över till, och ohämmat bejaka, den mörka sidan inom sig.
  Parallellt med bejakandet kom hatet.
  Den starka fixeringen vid SD, Sverigevänner och invandringskritiker i synnerhet, som brutit ut efter de senaste årens personliga sexuella härdsmälta med en syrisk ”flykting”, skulle kunna behandlas med starka neuroleptikum, t.ex. Quetiapin (Seroquel, Seroquel Depot) medicineringen skulle kunna skapa goda förutsättningar för att, tillsammans med kognitiv samtalsterapi och social träning, få patienten i stort sett normal och nödtorftigt fungerande i ett socialt sammanhang igen, om än under övervakning.

  Konsekvenserna av sina återkommande hatiska utfall, de självförnedrande apkonsterna i TV-rutan och sina bevisade matematiska tillkortakommanden kring flyktingkrisens kostnader, kommer han emellertid att få dras med även efter ett eventuellt tillfrisknande, internet glömmer aldrig.

  Krya på Dig, Henrik!

  //SvExit

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kollegorna och publiken i Parlamentet flinar nådsamt med, ingen vågade bryta sig loss av rädsla att stå utanför och bli kallad rasist.

   Radera
 5. Herr Nilsson befinner sig fortfarande i trottsåldern.
  En omogen person i en vuxen kropp,m.a.o. ett skäggbarn.
  Hooppssan

  SvaraRadera
 6. Aha, är hon den flyktingen han har öppnat dörren till? Han har ju skrutit att han har en flykting boende hos sig. Så han är en manlig batikhäxa!?

  SvaraRadera
 7. Schyffert = pizzaekonomen...

  SvaraRadera
 8. Har man pengar så går det bra att göra en Sahlinare tydligen.
  s

  SvaraRadera
 9. En självutnämnd idiotist.Var finns humorn i hans framträdanden?
  Nilsson gör sig bara till åtlöje.

  SvaraRadera