lördag 5 november 2016

Vänsterns pöbelarmé ville härska över Grand Hotell med klassisk kommunistisk omstörtning.Jag låter en av proletariatet, Charlotte Odeborn, visa  med vilken bildning extremvrålarna kritiserar Grand Hotell, för att "de bjudit in nazister" till "European freedom awards". Följande inlägg gjorde hon efter moget övervägande på Grand Hotells FB-sida: 
1 star

-"Bajshotell!".

DN, Mattssons blad, och annan gammedia var som vanligt lyhörda och gav servil publicitet åt vänsterhuliganerna, som igen tog sig rätten att förstöra för näringsidkare som inte lyder deras tolkningsföreträden och kommandon.

Vänstern dömer utan skrupler oskyldiga, glömmer  praktiskt nog"allas lika värde", och -  när det passar -  att alla måste "gilla olika."

Jag älskar Jens Ganmans FB-inlägg! 

10 kommentarer:

 1. Ytterligare en snéseglare som skäms över sitt ursprung!
  Född & uppvuxen i Danderyd bor kvar där, långt ifrån problemområdena!
  Ett sandlådebarn, trots åldern, som fortfarande befinner sig på sandlådenivån!
  Man betackar sig för hennes politiska åsikter!
  Go for SD

  SvaraRadera
 2. Besökte Grand Hotels FB-sida igår.
  Av nivån på inläggen så är nog medelåldern på skribenterna runt 15-16år..
  De skriver dessutom på svenska! Vilka dumhuven. De flesta förnuftiga svenskar förstår nog varför tyngdpunkten i betygsättningen ligger på EN resp 5 stjärnor, läser man dessutom några inlägg är anledningen solklar!
  Hela AFA och VU tycks ha mobiliserats.
  Men roligt att läsa? Absolut.

  SvaraRadera
  Svar
  1. De är så arga för att nån har andra åsikter, så de glömmer att vara vuxna kloka människor.De sänker sig lågt.

   Radera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

   Radera
 3. Verkar som att anonym i likhet med dom som vill härska över Grand varit där och besökt baren och fått i sig lite för mycket, om jag ska uttrycka mig snäll.

  SvaraRadera
 4. Anonym 17.26

  Vid folkets demonstration nästa gång i Stockholm tager vi in på grand hotell i ren protest och för att unna sig den lyx anonymvänstern så intensivt hatar.

  Peter Dahl

  Ps. Ses vi i baren anonym?

  SvaraRadera
 5. Anonym 17.26

  Vid folkets demonstration nästa gång i Stockholm tager vi in på grand hotell i ren protest och för att unna sig den lyx anonymvänstern så intensivt hatar.

  Peter Dahl

  Ps. Ses vi i baren anonym?

  SvaraRadera
 6. Rätt, reclaima Grand Hotel från hatarna.

  SvaraRadera
 7. Ett stenkast från Grand hotel ligger anrika Berns Salonger, där 21-årige Magnus Nordenmark i mars 1982 besinningslöst höggs till döds med 5 knivhugg när han väntade på taxi, av den militante syndikalisten Jacques Wallner.

  Den politiska aspekten negligerades, Wallner fick oproportionerligt stort stöd i media och av de politiskt tillsatta nämndemännen från Socialdemokraterna och Centerpartiet som påverkade rubriceringen från mord till vållande, och straffet blev följaktligen orimligt lågt, kommunisten var ute redan efter 9 månader.

  Något år senare satt lokföraren, tillika mördaren Wallner i TV-sofforna med sin nära vän, den då öppet kommunistiske mångmiljonären Robert Aschberg.
  Med hjälp av vänner från samma vänsterkretsar belönades mördaren med en snabb medial karriär, först på "Bajstelegrambyrån" TT och redan 1991 fick han sin första tjänst på "Bajstidningen" DN. Idag är han redaktör för DN Motor.

  Ingenting har ändrats på 45 år, våldsvänstern ser meningsmotståndare i varje skugga, för att sedan med smutskastning, mediala drev, hot, våld, stenkastning, terror, kravaller och rena justitiemord omstörta samhället.

  //SvExit

  SvaraRadera