onsdag 2 november 2016

Utan jobb - åk hem på stubinen.

Bilder från nya upplopp i kärlekens huvudstad Paris, vi ser män som angriper varandra, tält, och allt annat bråte med påkar. Avskyvärda kaotiska scener med aggressiva män som letar nya vapen, och ställer upp sig för strider mot de insatsstyrkor och arbetare som är där för att stänga ner det illegala lägret i Stalingrad, en del av Paris. 

 När fransmännen river ett illegalt migrantläger, så dyker det bara upp nån annanstans - vad tror dom?? Soporna lämnar dom efter sig - nån annan får städa, nya tält och sängar tycks dom ha råd med, eller är det nån som hela tiden hjälper dom med nytt....? 

Ett land utan gränser kommer alltid att drabbas av dessa attacker, så enkelt är det. Det här är bara början på krigen i Frankrike, Tyskland och Sverige. 

Däremot om våra länder inte vore så generösa och skänkte bort allt vårt gratis utan skyldigheter - skulle dom som illegalt invaderar oss, stanna långt borta. Det är inte alls så svårt som politikerna och dialogpolisen låtsas, använd lagen och utvisa en efter en. 




5 kommentarer:

 1. Med buset går det inte att ha ngn dialog

  Peter Dahl

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alldeles för snällt sagt Peter Dahl, jag tycker det är en massa bråkstakar och ligister bland flyktingarna.

   Radera
  2. Tror ni menar samma sak Elisabeth, jag tolkar Peters svar som att dessa ligister går inte stt tala till rätta. Det krävs kraftmetoder.

   Radera
 2. VARFÖR låter vi detta fortgå?
  Vi måste ställa skyldiga politiker mot väggen!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är med! Finns det så många fängelser?

   Radera