onsdag 2 november 2016

reinfeldt och dom andra som knäckte det europeiska välståndet med massinvandringen, hur dumma i huvudet var dom?


UK visar upp "den vita flykten", den etniska segregationen har fullständigt rusat i höjden, på bara tio år har antalet vita i vissa områden halverats. Vita och minoritetsgrupper lever nu mer isolerat från varandra än nånsin.
I Newham föll den vita befolkningen från 33% till 16% dom senaste tio åren. (jfr Malmö)Blackburn är ansedd som en av Britains mest segregerade kommuner, i Whalley Range bor 95% asiater och slaktaren har aldrig haft en vit kund. För tre år sen var Yorkshire street en helt vit gata - nu är alla hemmen bebodda av asiater. 

Hur tänkte dom, mångkulturpolitikerna med sina högfärdiga och tvingande lagar? Mångkultur har aldrig funkat nånannanstans, det slutar alltid med inbördeskrig - men hej och hå - nu skulle vi alla älska varandra och varandras sedvänjor och bruk i heeeela Europa. Både dom som sliter för att betala allt - och dom som väljer att parasitera i hela sitt liv - vicken himla smashing idé, reinfeldt och EU!


Så här kan det naturligtvis inte fortgå. Men politikerna fortsätter att dövörat uppmuntra hela åt-helvete-projektet, istället för att stoppa det medan de fortfarande kan.

 Är inte det märkligt.


4 kommentarer:

 1. Dom tänkte inte alls korkskallarna.
  Nu har vi ett Europa smockfullt med långtbortifrån kommande som bråkar och härjar överallt mer eller mindre.

  SvaraRadera
 2. Vi måste tillbaka till tiden före EUs födelse.
  Patrasket i EU församlingens topp måste bort!
  Merkel och suputen Juncker måste förpassas tillbaka till soptippen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis mina tankar Anonym. Många tok i ledande positioner.

   Radera
 3. Absolut, vi vet alla när var och hur ruinen började.

  SvaraRadera