tisdag 15 november 2016

Muslimföreningarna är tydliga - dom har inga ambitioner på eller avsikter att att bli en del av oss i värd-länderna.Alla olika muslimska församlingarna, shia såväl som sunniinriktningar, har gått samman och bildat ett råd i Jönköping. I takt med att antalet muslimer och föreningar ständigt växer i Sverige, har behovet av "en samlad organisation" i" övergripande frågor" blivit tydligare.

— "Det finns frågor som rör alla muslimer, som den andliga sjukhusvården, begravningsplatser, skolfrågor och kontakter med kommunen. Det väger lite tyngre att samla detta i ett råd istället för att varje församling tar kontakt", säger ordföranden Imad Hammo. Rådets vision är att ena muslimer, utan att blunda för de etniska, historiska eller teologiska särarterna, och att Jönköpings muslimer ska betraktas som en självklar del av samhället."

Muslimer och "en del av samhället" är en kontradiktion. Dessutom, herr Hammo tänker rasistiskt, det är riktigt skrämmande, han talar bara för sitt upphöjda folk, muslimerna, hur dom ska "enas", men bara med varandra. 

Och bädda det svenska samhället och allas våra samhällsfunktioner allra bäst för enbart för muslimer. Hur dom som grupp ska bli så tunga att dom kan pressa vårt samhälle till permanent särbehandling. 

Vi ickemuslimer talar däremot alltid om alla oss "människor", dvs hur samhällets funktioner ska kunna bli bättre för varenda en av oss, alla vi som är här och lever enade och TILLSAMMANS.

Gode Gud bevara Jönköpingsborna och svenskarna, ty de begripa icke bättre.

JP Samtiden

7 kommentarer:

 1. Har nära boende i denna, före detta, fina stad.
  Besökte stan i somras och förvandlingen är enorm utlänningar vart man än tittar, skummisar, nattskjortor, heltäckande och jag har sett omringandet av en ung flicka.Föraktet jag känner för svenska PK politiker har ingen gräns. I hate them.

  SvaraRadera
 2. Stefan Löfven kallar det för integrering. Ju fler slöjor desto bättre integrering tydligen.

  SvaraRadera
 3. Islam är en krigisk religion och har ingen plats i vårt samhälle.
  Vi ser dagligen muslimernas framfart i Sverige.
  Kommunisterna och Pk-maffian banar väg för barbarerna.


  SvaraRadera
 4. Jag vet inte vad det är för fel på vissa "liberaler": ”A new Muslim-Jewish Advisory Council will work to protect religious minorities’ rights as well as other ‘issues of common concern.'” (http://www.haaretz.com/world-news/u-s-election-2016/1.753161)

  SvaraRadera
 5. De ständiga, bloddrypande krigen mellan de olika islamistiska terrorinriktningarna (främst sunni – shia) sedan århundraden, läggs nu tillfälligt, just i Sverige, på is.
  De gapiga, mordiska gökungarna glömmer för en kort period att hugga huvudena av varandra i syfte att vinna tolkningsföreträde över några tvetydigheter i sagoboken koranen.

  Halva Sveriges statsbudget går nu till invandringsindustrin på ett eller annat sätt, direkt eller indirekt, den andra halvan fördelas på nåder till de dumma Svenska skattebetalarna (frankfurtskola, genuspedagogik, feministisk snöröjning och haltande vård & omsorg ni vet), för att de kuvade, naiva skatteslavarna ska hålla käften så länge som möjligt.

  Nu gäller det att lägga kalashnikov och avhuvningssvärd på hyllan, för att gemensamt och helhjärtat roffa åt sig HELA statsbudgeten, innan Trumps idéer om att gynna medborgarna i första hand, även når Sveriges politruker, och kranen till alla konstruerade bedrägliga organisationer stängs.

  Det år bråttom nu, att ruska ut de sista fattiga slantarna ur Moder Sveas fickor, innan hon dör svältdöden….

  //SvExit

  SvaraRadera
 6. Muslimer vill inte ha med oss att göra eftersom vi är otrogna och inte värdiga.
  Myndigheterna o politikerna är däremot godtrogna när det gäller integreringen. Det kommer aldrig någonsin att ske. Frågade en ung svensk kille om han umgicks med invandrare, svaret jag fick var "vi har ingenting gemensamt med dom.

  SvaraRadera
 7. Ta bort alla bidrag till muslimska organisationer samt organisationer som samarbetar med muslimerna.

  A. Nonym.

  SvaraRadera