måndag 28 november 2016

Man får vara tacksam för att RFSU är så otrendiga.

Helt ute. För vem sjunger om snippan och snoppen 2016? Utan att kränka det tredje könet - det som inte vet vilken toa det ska gå på? Den sången lär bli ett ståhej. 

Men, helt bortglömt av RFSU idag. 

Eller när ska SVTs barnTV börjar sjunga om alla omskurna spädbarnssnoppar och snippor? För dom gillar väl olika? Men dom sönderskurna könsorganen kanske inte galopperar lika lekfullt. 

RFSU-priset delas varje år ut till någon som verkar för "en kunskapsbaserad och öppen syn på sexualitet".
Årets vinnare är Johan Holmström som gjort sig berömd genom att sjunga om snippor och snoppar för barnen i SVTs Barnkanalen.

RFSUs motivering: "Med rytm och lekfullhet galopperade snippan och snoppen med full fart in i våra vardagsrum och gjorde oss sällskap lagom till middagen."
Priset består av 25 000 kronor, dessutom vinner Johan Holmström en specialdesignad kondomhållare i trä.

Som vanligt, löjliggjord i omvärlden, förbjuden i vissa länder, således högst prisad i rabiatkönskoncentrerade stollelandet.

aftonbladet/publikstorm

9 kommentarer:

 1. RFSU är ju en del av den socialistiska hydran i landet. Deras uppgift är att riva ner så mycket det går, avskaffa alla regler främst inom moralområdet allt ska vara fritt och allt skall vara tillåtet.
  Rasera allt först - på ruinerna skall socialismen byggas.

  SvaraRadera
 2. Pinsamt. Något annat som måste vara pinsamt är väl Ekrots bravader? Att härja runt på krogen på nätterna till tidig morgon och sedan vara i form till en arbetsdag i riksdagen. Hur går det ihop? Eller skiter riksdagsmannen bara i att jobba dagen efter? Och sedan två Säpovakter i sällskap på krogrundan som är betalda av oss skattebetalare. Nä fyfan säger jag bara. Vilket jäkla system vi har i absurdistan. Revolution och makten till folket där den hör hemma. Det skulle vara nått det.

  SvaraRadera
 3. Nä, men jag vet att han var där och blev inte insläppt. Kl va visst halv 3. Det låter som att han inte tar sitt jobb sådär jätteallvarligt. Eller det kanske går bra att dyka upp där i rixdagiset lite när det passar.. Eller vad tror du? Jag ger mig fan på att om han inte vart jude skulle SD sparkat han för länge sedan..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Såg nyss på GW. Två Säpovakter går loss på 3000 lapp i timman. Kanske skulle va nått för slöseriombudsmannen...

   Radera
  2. Vet du hur många förutom KE som har Säpobevakning i Sverige.

   Radera
  3. Du vet alltså vad du vet via svensk media.

   Radera
 4. Du frågade om jag var där... Nä, jag har ett jobb att sköta så jag super inte skallen i bitar en onsdagsmorgonen... För jag vill liksom inte jobba med pallknack... Jag tycker det är fel att Säpovakter ska vara med på krogrundan mitt i natten... Och det spelar ingen roll om rixdagismannwn är en kommunistjävel eller sionistdemokrat..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det lite humoristiska är la att den lille kaxige och en tvärhand hög är justitieminister efter valet 2018.... :) (lider med Åkesson) ved du vad Ekroth har för hållhake på Åkesson?

   Radera