tisdag 22 november 2016

AKB gör slut med Fridolin via sociala medier: - Det är inte du, det är jag.Tapani Juntunen, M, FB: 

-"Nu tycker jag det varit så mycket negativa kommentarer idag, så nu är det dags att sjunga 🎤 We shall overcome...och fira att Julgranen inte brunnit upp och julskinkan inte har rymt...

Och sen tog det ju femton år för Batra att byta spår från fri Invandring till Fru Reglerad invandring, vi får hoppas det tar ytterligare femton år innan hon byter spår igen, för vi lär behöva varje dag för att reda ut denna soppa..." 

Fru Reglerad Invandring??? Hundratusentals nya "flyktingar"väller in, och sen anhöriginvandringen, alla direkt in i bidragssystemet.

2 kommentarer:

 1. Jag vet att du vet det Carina men för alla andra som inte vet det skull så ska vi vara tydliga med att skilja på invandring (arbetskraftsinvandring underförstått) och "flyktingmottagning". Det ena är invandring, det andra är invällning.

  På, framförallt, femtio- och sextiotalet kom det människor från sargade delar av Europa som ville arbeta sig fram till en framtid. Det var win-win-win. De hjälpte sig själva, skickade pengar till sina hemländer och hjälpte till för vår industri att hålla leveranser.

  Majoriteten av de som kommer nu, källa: Donald Tusk, kommer för att skapa sig en bättre arbetsfri framtid. De verkar också vilja omvandla Sverige till samma sort av sk.tland som de kommer ifrån utan att ett ögonblick reflektera över att om de får sin vilja igenom kommer de, likt Egyptens gräshoppar, tvingas flyga vidare för den arbetsfria försörjningen. Om nu någon nu är beredd att ta emot dem.

  Personligen anser jag att de 6,8 % verkliga flyktingar vi, enligt Migrationsverket, tagit emot mellan 1980 och 2015 ska uppfylla flyktingkonventionens krav att anpassa sig till samhället och göra den nytta de kan. De andra kan dra ...

  SvaraRadera
 2. Helt riktigt. SVT/SR visar så tydligt att dom antingen är okunniga eller köpta, eftersom dom varje dag kör ett "flykting"-snyftreportage. Det är en propagandaskandal utan dess like.

  SvaraRadera