onsdag 5 oktober 2016

Vi måste lära oss att hålla oss i skinnet, annars kan dom vi försörjer bli ledsna på oss.


– Det har varit ett mycket stort pådrag med polis beväpnade med förstärkningsvapen i Gävle.

Insatsen drog  i gång efter ett larmsamtal från föraren av en slamsugningsbil klockan 12.17, om att han hade blivit beskjuten. Polisen uppger att fordonets sidoruta och backspegel krossats.

Föraren blev beskjuten efter att han bett en person flytta sin bil så att han skulle kunna utföra sin arbetsuppgift. 

OBS! OBS! OBS!! Vi etniska svenskar måste lära oss utantill; "Vi FÅR inte titta på, inte beröra, inte tilltala, och framför allt inte tillrättavisa nån nyinvandrad, om vi vill överleva."

Det är reinfeldts/löfvéns gällande elfte bud och uppförandekod för att inte såra någon med annan kultur, som ev. kan bära på trauman.

7 kommentarer:

 1. Så du har bestämt att det var invandrare som sköt med en leksakspistol. Skönt att du håller koll så vi blir informerade.

  SvaraRadera
 2. Du som kallar dig anonym är klockren när det gäller idiotiska kommentarer. Gör som Mona S gjorde, ta en time-out, gärna en lång sån.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jawelin, jag har en väldigt tydlig bild av den här personen som rapar ur sig paddor under signaturen anonym. För varje gång jag ser honom framför mig blir nan mer och mer bisarr. Och då får jag min dagliga dos skratt. Testa!

   Radera
 3. Läser med glädje Carina-Finas underfundiga rapporteringar om vad som händer & sker i Riket.
  Slask media kan slänga sig i väggen!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack och bock, jättestolt!

   Radera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

   Radera
  3. Ja du ska vara stolt Carina. Vi har fått in en anonym som gillar att provocera. Är det en in eller utlänning, det senare tror jag. Alla får komma till tals i Sverige hur korkade man än är, men folk av ondo är obehagliga varelser.
   Vi har översvämmats av mycket konstigheter de senaste 10 åren. Saker som vi aldrig förr hört talas om och det mesta är negativa beteenden.

   Radera